Boldog Karácsonyt!
2011. december 23. írta: redbandita

Boldog Karácsonyt!

Minden Kedves Olvasónknak szeretnénk nagyon boldog Karácsonyt kívánni. Loretta design cikkei után, néhány karácsonyi filmmel szeretnénk kedveskedni Nektek. Ha minden jól alakul, akkor természetesen most is lesznek meglepetésfilmek!

A Tovább gomb mögött megtaláljátok, hogy tavaly milyen filmekkel készültünk és azt is, hogy nagy és a kisebb TV csatornák miket tűznek műsorra.

Végül pedig azok a filmek, amiket a TV-ben leadnak majd Karácsony 3 napja alatt és mi is írtunk már róluk:

További filmek a TVben, amiket ajánlunk, de még nem írtunk róluk: 101 kiskutya, A 200 éves ember, Artur és a villangók, Avatar, Babe, Becstelen brygantik, Beethowen, Coraline és a titkos ajtó, Csillagpor, Csingiling, Diploma után, Gettómilliomos, Harmadik Shrek, Ház a tónál, Holdhercegnő, Hull a pelyhes, Igazából szerelem, Jó reggelt Vietnam, Micimackó és a Zelefánt, Moulin Rouge, Neveletlen hercegnő, Segítség Karácsony, Shrek 2, Sissi - A magyarok királynéja, Sissi - Az ifjú császárné, Sissi - Sorsdöntő évek, Sok sikert Charlie - A film, Tapló Télapó, Titanic, TRON- Az örökség, Twist Olivér, Vasember 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr763478128

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 16:33:05

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása