Mai Dal mesterkurzus - Lovasi Andrással
2022. május 11. írta: redbandita

Mai Dal mesterkurzus - Lovasi Andrással

Május 17-re szervezik a Mai Dal mesterkurzus sorozat utolsó alkalmát, melyen Lovasi András lesz a vendég.

maidal_lovasi_poszt.jpg

A Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns dalszerző ad betekintést a saját alkotói metódusába.

Beck Zoli (30Y), Varga Livius (Quimby, A Kutya Vacsorája, Varga Livius és a NeVa), Likó Marcell (Vad Fruttik), Molnár Tamás és Kollár-Klemencz László (Kistehén, Rengeteg) után Lovasi András, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere, szóló előadó és többek között a Budapest Bár állandó vendége veszi át a stafétát május 17-én 18:00 órától.

Az énekes-dalszerző interaktív előadása 10 résztvevővel kerül megrendezésre a belvárosi K11 Nagytermében. A korlátozott helyek miatt érdemes a jegyeket időben beszerezni!

A mesterkurzusra jegyek már megvásárolhatók a helyszínen minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között, vagy az alábbi linken.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr517825057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása