Két világ között - The In Between [2022]
2022. május 03. írta: redbandita

Két világ között - The In Between [2022]

Aki egy könnyed, romantikus tinifilmre vágyik, az semmiképp se ezt a filmet válassza! A Két világ között megnézéshez, minimum egy százas zsepi előkészítése erősen ajánlott. Gyönyörű film, de összetöri a szíved.

595599_1642152350_1536.jpg

Bár a történet főszereplői 2 tinédzser mégsem egy hagyományos romkom-ot kapunk. A Netflix filmjében a Csókfülke filmek főszereplője, Joey King tér vissza. Ezúttal Tessa bőrébe bújik. Rövidke élete alatt számtalan tragédiával kellett már szembenézni. Most pedig élete talán egyik legnehezebb útjára indul.

Kicsit olyan ez mintha a Ha maradnék könyveket és a PS I Love You-t összegyúrták volna, megfűszerezve egy kis földöntúli "élettel".

Sokakat foglalkoztató témákat vet fel a film. Mi történik velünk a halálunk után? Beszélhetünk e szeretteinkkel miután elvesztettük őket? Kaphatunk e tőlük üzeneteket?

Tessa nem igazán gondolkozott ezeken tini korában. No nem azért, mintha a halállal vagy a gyásszal ne találkozott volna már. Hanem mert a túlélésért küzd. A szülei elvesztése után, megpróbál új életet kezdeni. De igazából nem kezd új életet. Nem akar szeretni, nem akar érezni, nem akar újra elveszíteni mindent. Elvan. Hobbijának, a fényképezésnek él, eljár a suliba. Nem bulizik, nem fiúzik. 

013799_1536x864_637795969262166200.jpg

Ám egy napon fényképezés közben felfigyel valakire, aztán később megint összefut a sráccal. Skylar (Kyle Allen) sok mindenben teljesen más, mint Tessa. Néhány dologban hasonlítanak csak. Skylar egy nagyon pozitív srác, hisz a dolgokban. Mint például az örök szerelemben.

Nyilván nem árulok el nagy titkot azzal, hogy egymásba szeretnek. Csakhogy a sors másképp gondolja. Megint. Elszakítja őket egymástól, Tessának pedig döntenie kell: élet vagy halál. Döntésében segíti őt Skylar is a maga furcsa módján. Kettőjük szerelme bár rövid, de mindent elsöprő. 

Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szereti a szerelmes filmeket, aki hisz az örök szerelemben, akiben felmerült valaha mi van a halál után. Nálam 10/10 volt ez a film. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7817822877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása