Premierfilmek a 18. héten
2022. május 04. írta: redbandita

Premierfilmek a 18. héten

A héten több remek film is a hazai mozikba kerül. De talán a leginkább várt alkotás a Doctor Strange az őrület multiverzumában.

maxresdefault.jpg

Doctor Strange az őrület multiverzumában [2022] - amerikai fantasy, akciófilm, 126 perc

A Marvel Studios új filmje, a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

Camelot - Harcok trónja [2021] - francia vígjáték, történelmi kalandfilm, 120 perc

Miután elhagyta Camelot trónját, Arthur király önkéntes száműzetésbe vonult, az excaliburt pedig visszahelyezte abba a sziklába, ahonnan egykoron kiemelte. Eközben egykori barátja, Lancelot átveszi a trónt és kíméletlen hajtóvadászatot indít Arthur szövetségesei ellen. Ám a legendás király egy szép napon visszatér és kezdetét veszi a mindent eldöntő döntő harc a harcok trónjáért.

Kis lecke a szerelemről [2021] - francia romantikus vígjáték , 86 perc

Julie és Mathieu megismerkedésük után nem sokkal közös útra indulnak. Meg akarják akadályozni Mathieu tanítványát, aki megtalált egy nyugtalanító szerelmes levelet, nehogy valami butaságot csináljon. Mathieu kis autójában utaznak, és folyton hajba kapnak valamin. De ahogy közös kalandjaik során egyre többet megtudnak egymásról, egyre elválaszthatatlanabbá válnak.

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge [2022] - belga-francia animációs kalandfilm, vígjáték

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet. Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered.

Soha, néha, mindig [2020] - amerikai-angol filmdráma, 101 perc

Történetünk főszereplője a 17 éves Autumn (Sidney Flanigan), aki egy napon felfedezi magán a terhesség jeleit, és megrémülve az ezzel járó következményektől, minden módszert igyekszik elkövetni annak érdekében, hogy megszabadítsa magát kelletlen terhétől. Fiatalkora, és nem éppen empatikus családja miatt lehetőségei korlátozottak, ráadásul otthont adó városkájában csak szülői beleegyezéssel hajthatna végre abortuszt, így miután unokatestvére, Skylar (Talia Ryder) összeszedi őt a szakadék széléről.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr117823817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása