Alexandre Aja új horrorfilmje ősztől a mozikban
2024. június 18. írta: redbandita

Alexandre Aja új horrorfilmje ősztől a mozikban

A francia horror fenegyereke, Alexandre Aja (Magasfeszültség, Sziklák szeme, Tükrök) új filmjében az Oscar-díjas Halle Berry próbálja erősíteni a családi köteléket két ikerfiával egy gonosz szellemmel szemben. 

halle-berry-cinemacon-2024-041024-tout-5bea937698784902b0b77de34d8fb08c.jpg

Alexandre Aja a Stranger Things és az Érkezés producereivel karöltve készítette el új túlélőhorrorját, a Never Let Go-t. A főszerepet alakító Halle Berry két ikerfia számára próbál védelmet nyújtani az erdő közepén lévő házukban. A legfontosabb, hogy mindig kapcsolatban maradjanak, akár egy kötél által, különben az őket évek óta rettegésben tartó gonosz szellem eljön értük. Az egyik fiú azonban megkérdőjelezi a szellem létezését, ami megtöri a  hármuk közti köteléket és elkezdődik a harc a túlélésért.

Halle Berry 2002-ben nyert legjobb színésznő Oscar-díjat a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Berrytől nem áll távol a horror és a thriller zsánere: többek közt játszott a GótikaA hívás, a Vadidegen, a Sötét hullám és A gazdagság ára című filmekben.

Az áprilisban megrendezett CinemaCon egyik beszélgetésén a színésznő elmondta, hogy azért vállalta el a Never Let Go főszerepét, mert igazi adrenalinfüggő, a film pedig lehetőséget adott arra, hogy egy olyan világ részese legyen, amit még soha nem látott. "Ez a film emlékeztet arra, hogy az életem árán is megvédeném a gyerekeimet. Gyakran mondjuk, hogy csak a "testemen keresztül". Te bevállalnál egy késszúrást a gyerekeidért?"

Never Let Go várhatóan 2024 őszén kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3118432633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása