Idén ősszel érkezik a Pandora Star WarsTM kollekció
2020. szeptember 08. írta: redbandita

Idén ősszel érkezik a Pandora Star WarsTM kollekció

Idén októberben mutatják be a Csillagok háborúja inspirálta ékszerkollekciót a Pandora üzleteiben. Nemrég jelentette be a Pandora a Lucasfilmmel való együttműködését, melynek eredményeként október 1-jén debütál az első Star WarsTM kapszulakollekció.

starwars_x_pandora_logo.jpg

Az ékszerek a Csillagok háborújában szereplő karaktereket és szimbólumokat ábrázolják majd. Ezen alkalomból a tervezők egy karkötőt, charmokat és egy külön gyűjtői darabot álmodtak meg.

“Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a Star Wars TM világának csodálatos elemeit ékszerek formájában kelthetjük életre.” - meséli Stephen Fairchild, a Pandora kreatív igazgatója. - A Csillagok háborújának galaxisa egy rendkívüli képzelet szüleménye, tele gazdagon részletezett karakterekkel, lényekkel és hihetetlen kalandokkal, így tökéletesen illik a Pandora márkaszemléletéhez. Alig várjuk, hogy szemtanúi lehessünk annak, vásárlóink hogyan fejezik ki szenvedélyüket a stílusos kiegészítőkön keresztül, hiszen számunkra továbbra is ez a legfontosabb!”

A kollekció megalkotása során a Pandora tervezői mindvégig szoros együttműködésben dolgoztak a Lucasfilm munkatársaival annak érdekében, hogy minden egyes darab tükrözze a kultikus filmek hangulatát. A várva várt Star Wars inspirálta Pandora kollekció október elsejétől lesz elérhető világszerte a boltokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1816703224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása