Jó filmek és díszdobozok karácsonyra!
2016. december 06. írta: redbandita

Jó filmek és díszdobozok karácsonyra!

Az év utolsó hónapjában, karácsony előtt még a boltokba kerül néhány elképesztően szép DVD gyűjtemény, díszdoboz, steelbook, amik bárki számára örömet fognak okozni! Persze újdonságokkal is ellát bennünket a Bontonfilm Magyarország, érkezik A kis kedvencek titkos élete, Jason Bourne, a női Szellemirtók, A zátony és még sorolhatnám, de nem fogom, inkább lessétek meg Ti :)!

A kis kedvencek titkos élete - DVD,BLU-RAY, BD3D+BD, steelbook
The Secret Life of Pets
Megjelenés 2016. december 3.

A nagysikerű Gru alkotóinak új animációs filmjében végre kiderül, mit csinálnak kedvenceink, amikor nem vagyunk otthon. Miután a gazdik kilépnek az ajtón, a kisállatok megkezdik a szokásos napi rutint: kis pletyka a környéken lakó többi házi kedvenccel, némi hűtőfosztogatás, és olykor egy vadabb buli is belefér. Azonban véget ér a jó világ, amikor Max, a hőn szeretett terrier és menhelyről frissen befogadott ellenlábasa jókora kalamajkába keveredik New York betondzsungelében. Kénytelenek félretenni nézeteltéréseiket, ha épségben haza akarnak jutni imádott gazdájukhoz.

Rengeteg extrával, köztük 3 kisfilmmel.

the_secret_life_of_pets_hubd000531_3d.jpg

Jason Bourne - DVD, BLU-RAY és limitált fémdobozos kiadásban is
Megjelenés 2016. december 9.

Matt Damon visszatér ikonikus szerepéhez és ezúttal is Paul Greengrass (A Bourne-csapda, A Bourne- ultimátum) rendezésében verekszi át magát rejtélyek során. A nagysikerű sorozat legújabb részében Jason Bourne ismét eggyel közelebb kerül ahhoz, hogy megfejtse, ki is ő valójában. A látványos és izgalmas akciófilmben olyan nagyszerű színészek bukkannak fel Damon mellett, mint Alicia Vikander (A dán lány), Vincent Cassel (Transz) vagy Tommy Lee Jones (Nem vénnek való vidék), és újra szerephez jut Julia Stiles (10 dolog, amit utálok benned) is.

jason_bourne_hud001202_3d.jpg

Bourne gyűjtemény digibook (6 lemez) - DVD, BLU-RAY (5BD+DVD)
Megjelenés 2016. december 9.

Ez az ütős gyűjtemény mind az 5 látványos akciókkal és izgalmas fordulatokkal operáló Bourne-filmet tartalmazza. Az Oscar®-díjas* Matt Damon alakítja Jason Bourne-t, a CIA által kiképzett profi gyilkost, aki tántoríthatatlanul nyomoz önmaga után: bárkin képes átgázolni, aki útjába áll annak, hogy megfejtse múltjának rejtélyes titkait. A genetikailag felturbózott szuperügynökök következő generációjának tagja, Aaron Cross (Jeremy Renner) igyekszik befejezni, amit Bourne elkezdett – ez a küldetés pedig életveszélyesnek bizonyul.A világ egyik legnépszerűbb szériájának eddig filmjeit – A Bourne-rejtély, A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum, A Bourne hagyaték, Jason Bourne – tartalmazó, több órányi extrával felturbózótt gyűjtemény nem hiányozhat egy Bourne-rajongó polcáról sem.

bourne_collection_hubd000654_3d.jpg

Szellemirtók [2016] - DVD, BLU-RAY, limitál fémdobozos, és egy bővített változat is
Ghostbusters[2016]
Megjelenés 2016. december 9.

A Szellemirtók visszatértek! A természetfeletti lényekkel elárasztott New Yorkot ezúttal egy új, női csapat (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones) próbálja megmenteni, de az eredeti, kultikus vígjáték sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is felbukkannak – és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is! A szellemet ezúttal Paul Feig rendező ereszti ki a palackból, aki az utóbbi években olyan sikeres vígjátékokat hozott tető alá, mint a Koszorúslányok, a Női szervek vagy A kém.

ghostbusters_hubd000630_3d.jpg

A zátony - DVD, BLU-RAY, limitált fémdobozos steelbook
The Shallows 
Megjelenés 2016. december 9.

Nancy (Blake Lively – Vadállatok, Adaline varázslatos élete) egy titkos szörfparadicsomra bukkan, de hamarosan rá kell döbbennie, hogy nincs egyedül: egy gyilkos cápa támadása után egy bóján keres menedéket. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen. A vérszomjas vadállat elzárja a menekülési utat. Ha életben akar maradni, le kell győznie a félelmét és összeszednie minden erejét és találékonyságát.

the_shallows_hud001342_3d.jpg

A megtisztulás éjszakája: Választási év - DVD, BLU-RAY
Purge - The Election Year
Megjelenés 2016. december 9.

Ismét eljött a Megtisztulás Éjszakája, amikor minden bűn legális! Leo Barnes (Frank Grillo), aki két éve ellenállt a kísértésnek, hogy bosszút álljon az őt ért sérelmekért, jelenleg Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) szenátor biztonsági főnökekeként dolgozik. Az elnöki babérokra törő – és nem mellesleg az „ünnepséget” eltörölni kívánó – politikusra vigyázni nem kockázat nélküli a kettészakadt országban, ahol a Megtisztulás támogatói nem válogatnak az eszközökben, hogy érvényt szerezzenek akaratuknak. Amikor Leo és a szenátor egy árulás miatt Megtisztuláskor az utcára kényszerül, senki nincs, aki segítene rajtuk. Vajon túlélik az éjszakát vagy az életükkel fizetnek bűneikért?

purge_election_day_hubd000528_3d.jpg

A látogatásDVD, BLU-RAY
The Visit
Megjelenés 2016. december 9.

M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) író-rendező és Jason Blum (Parajelenségek, A bűn éjszakája, Insidious – A gonosz háza) producer torokszorítóan izgalmas thrillerében egy testvérpár sosem látott nagyszüleik világtól félreeső farmjára utazik. Becca és Tyler már az egy hetesre tervezett vendégeskedés elején gyanakodni kezd, hogy valami nem stimmel a rokonokkal. A látogatás kezdetén lefektetett különös szabályok aztán idővel szigorodnak, az idős pár pedig egyre ijesztőbben kezd viselkedni – a két tindédzser lassan ráeszmél, hogy minden találékonyságukra szükség lesz, ha élve haza akarnak jutni.

Billy Elliot - A musical - DVD, BLU-RAY
Megjelenés 2016. december 2.

A londoni Victoria Palace Theatre különleges előadásában most otthonunkban élvezhetjük mindazt a humort, bájt és izgalmat, melyet a többszörös díjnyertes Billy Elliot: A musical kínál. Élje át Ön is a fantasztikus alakításokkal megfűszerezett előadás utánozhatatlan élményét, melynek végén egy egyedülálló számban 25 mostani és korábbi Billy Elliot is a színpadra lép. Az Oscar®-díjra* jelölt film alapján készült Billy Elliot: A musical milliók szívét hódította meg, mióta a londoni West End műsorra tűzte, és a mai napig gyűjti rajongóit szerte a világban. Az előadás több, mint 80 színpadi díjat nyert el – köztük 10 Tony®- és 5 Olivier-díjat. Az 1984/85-ös bányászsztrájk idején, egy észak angliai bányavárosban játszódó történet a kis Billy útját követi nyomon, ahogy a boksziskolát hátrahagyva balett órákat vesz, és akkora lelkesedéssel veti bele magát a táncba, amely nem csupán családját és az egész várost inspirálja, de az ő életét is örökre megváltoztatja. A film mögött álló kreatív csapathoz, többek között LEE HALL íróhoz (forgatókönyv és szövegek), STEPHEN DALDRY rendezőhöz és PETER DARLING koreográfushoz csatlakozott a legendás ELTON JOHN (zene), hogy együtt alkossák meg ezt a szellemes, felemelő és lenyűgöző előadást, amely feledhetetlen élményt nyújt.

billy_elliot_musical_hubd000655_3d.jpg

Fantasztikus labirintus - 30 éves jubileumi változat - DVD, BLU-RAY
Labyrinth
Megjelenés 2016. december 16.

A Fantasztikus labirintus Jim Henson (Muppet Show) fantáziájának gyermeke, a film az ex-Monty Python Terry Jones (Brian élete) forgatókönyvéből készült. A főbb szerepekben az Oscar®-díjas* Jennifer Connellyt és a rocklegendát, David Bowie-t láthatjuk, aki öt eredeti dal előadásával járul hozzá ahhoz, hogy ez a varázslatos mesefilm tökéletes családi szórakozást nyújtson. A 30. évforduló alkalmából 4K forrásból készült vadonatúj digitális transzfer és sosem látott extrák kerültek a jubileumi kiadványra.

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)! - DVD
Popstar - Never Stop Never Stopping
Megjelenés 2016. december 9.

A két évig tartó teltházas koncertturné után megkérdőjelezhetetlennek tűnik, hogy Conner4Real (Andy Samberg) a zene istencsászára. A körút után azonban jön a koppanás: a popcsillag második albuma csúnyán megbukik, a rajongók kezdenek elpártolni tőle – a talpnyalók és a riválisok pedig azon tűnődnek, mihez kezdjenek, ha kiderül, többé már nem Conner4Real a legmenőbb sztár. A popszakma hullócsillagainak görbe tükröt tartó, őrült vicces ál-dokumentumfilm a paródia videoklipjeivel elhíresült Lonely Island trió agyszüleménye, amelynek létrejöttét a népszerű vígjátékrendező, Judd Apatow (Kész katasztrófa, 40 éves szűz, Felkoppintva) producerként támogatta. A filmben felbukkan egy csomó sztár a zeneiparból (Seal, Justin Timberlake, Michael Bolton), és egy-egy epizódszerep erejéig híres színészek is örömmel csinálnak magukból bohócot a készítők kedvéért (Emma Stone, Martin Sheen).

popstar_hud001341_3d.jpg

James Bond: A teljes gyűjtemény (új kiadás) 24 DVD
Megjelenés 2016. december 9.

Az összes Bond-film egy egyedülálló kiadásban – minden gyönyörű nő, aljas gonosztevő és karizmatikus Bond-színész Sean Connerytől Daniel Craigig. Éld át a filmtörténelem legismertebb es legidőtállóbb titkosügynökének kalandjait e méltó kiadvány segítségével!
A DÍSZKIADÁS TARTALMA: 24 film DVD-n a Dr. No-tól a 007 Spectre: A Fantom visszatérig.

james_bond_collection_hud001392_3d.jpg

Bosszúra törve - DVD
I am Wrath
Megjelenés 2016. december 2.

Chuck Russell (Végképp eltörölni) vadonatúj akcióthrillerjének főszereplője Stanley Hill (John Travolta) tehetetlenül nézi, ahogy egy végzetes éjszakán meggyilkolják a feleségét (Rebecca De Mornay – A kéz, amely a bölcsőt ringatja). A férfi a rendőrségre nem számíthat, így egy régi kommandós cimborájával, Dennisszel (Christopher Meloni – Az acélember) összefogva kezébe veszi az irányítást és addig nem nyugszik, amíg bosszút nem áll...

i_am_wrath_hud001269_3d.jpg

Hattyú hercegnő: Ma kalóz, holnap hercegnő! - DVD
The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today!
Megjelenés 2016. december 9.

A kalandvágyó, fiatal Alise hercegnő a nyarat kénytelen Uberta királynőnél tölteni, akinek eltökélt célja a zabolátlan trónörökösből illedelmes királyi méltóságot faragni... A lány vágya azonban, hogy rettenthetetlen kalóz váljék belőle! Alise tengerre száll Lord Rogers, a béka Jean-Bob és Uzsgyi teknős társaságában egy felfedezésekkel teli kaland reményében. Miután hajótörést szenved a vakmerő banda, egy rejtélyes, vadregényes szigeten kötnek ki, ahol találkoznak egy Lucas nevű magányos fiúval. Az összetartó kis csapat új barátjukkal kiegészülve igyekszik kiutat találni a szigetről, ahol félelmetes, húsra éhes teremtmények portyáznak.

swan_princess_hud001393_3d.jpg

Kung-fu Panda 1-3 gyűjtemény - DVD
Megjelenés 2016. december 16

A DreamWorks Animation állati szórakoztató Kung Fu Panda-trilógiája kiütéssel győz az unalom felett! A nyitófilmben Po, a bohókás, duci panda arról álmodozik, hogy legendás kung fu harcos lesz belőle. A folytatásban az immár Sárkányharcossá vált főhős és barátai, az Őrjöngő Ötös kung fu mesterei egy igen veszélyes ellenféllel szállnak szembe. A trilógia záródarabjában Po eljut a pandák falujába, ahol a barátságos és lomha lakókból harcost kell faragnia, hogy megküzdjenek Kajjal, a természetfeletti gonosszal, aki a kung fu elpusztítására tör.

Hotel Transylvania 1-2. (Hotel pack) - DVD
Megjelenés 2016. december 9.

Ahol a szörnyek lazulnak- Isten hozott a Hotel Transylvaniában, Drakula gróf ötcsillagos szállodájában, ahol minden szörny és rémrokon önfeledten szórakozhat. Kislánya 118. születésnapja alkalmából a házigazda különleges mulatságot rendez, ahol vendégül látja legkedvesebb barátait: a laza Frankensteint és nejét, a bulikirály Múmiát, az egyre szégyenlősebb láthatatlan embert, valamint Vérfarkast és rengeteg kölykét. A rémes barátok emberfelettien jól mulatnak... vagy mulatnának, ha nem tévedne közéjük egy vérfagyasztó lény: egy halandó fiatalember, aki – és ez aztán igazán lidérces – nagyon megtetszik a kamasz vámpírlánynak.

Ahol még mindig szörnyen jó - A Hotel Transylvania rém szellemes történetének szörnyen vicces figurái visszatérnek, hogy ismét megpróbáljanak halálra nevettetni. A szállodában már nemcsak szörnyek, de emberek is lazulhatnak, Draki kedve azonban mégsem felhőtlen. Borzasztóan aggasztja, hogy imádnivaló unokája, a félig ember, félig vámpír Dennis nem mutatja a vámpírság jeleit. Ezért aztán, amikor sikerül egy kis időre megszabadulni a szülőktől, a nagypapa és iszonyú barátai beindítják a szörnykiképzést. És remélik, hogy a denevér nem válik vízzé...

hotel_transylvania_1-2_castle_hotel_hud001405_3d.jpg

Nicsak, ki beszél-trilógia díszdoboz - DVD
Look Who's Talking trilogy box set
Megjelenés 2016. december 9.

look_whos_talking_collect_hud001399_3d.jpg

Reszkessetek betörők-trilógia díszdoboz - DVD
Home Alone trilogy box set
Megjelenés 2016. december 9.

home_alone_collect_hud001398_3d.jpg

Jégkorszak – Állati nagy karácsony - DVD
Ice Age - Mammoth Christmas
Megjelenés 2016. december 9.

Hallottad a nagy újságot? Az egész család örömére visszatérnek a jégmezők legmenőbb hősei, és persze megint őrült kalandokba keverednek. Sid, a nagydumás őslajhár véletlenül nagy galibát okoz, és ezzel nemcsak Manfréd barátja karácsonyát teszi tönkre, de még a Mikulás is a rosszcsontok közé sorolja. Ő azon nyomban ki szeretné köszörülni a csorbát, és megindul az Északi-sark felé, de csak ront a helyzeten. A mamut és barátai kénytelenek közbeavatkozni, de már nemcsak Siden kell segíteniük: az egész világ karácsonya a tét.

iceage_mammoth_xmas_hud001397_3d.jpg

A Da Vinci-kód (POP ART steelbook) - BLU-RAY
Megjelenés 2016. december 9.

Dan Brown nagy vitákat kiváltó nemzetközi bestselleréből, A Da Vinci-kódból Ron Howard forgatott feszült thrillert, aminek forgatókönyvét Akiva Goldsman írta. Robert Langdon (a kétszeres Oscar®-díjas* Tom Hanks), a neves szimbólumkutató és Sophie Neveu (Audrey Tautou), a fiatal titkosírás-szakértő az idővel és mindenre elszánt üldözőikkel versenyezve próbálnak megfejteni egy bizarr gyilkossági ügyet. A Franciaországot és Angliát átívelő izgalmas nyomozás során egy titokzatos ősi társaság nyomára bukkannak, és lerántják a leplet egy olyan rejtélyről, amely alapjaiban rázhatja meg az emberiséget. A film további szereplői, Sir Ian McKellen, Alfred Molina, Jean Reno és Paul Bettany mindnyájan ragyogó teljesítményt nyújtanak A Da Vinci-kódban, amely a kritikusok szerint „magával ragadó”** és „lebilincselô”**, „első osztályú thriller”***.

popart_davincicode.jpg

Angyalok és démonok - bővített? Változat (POP ART steelbook) - BLU-RAY
Megjelenés 2016. december 9.

Az Oscar®-díjas* Ron Howard rendező A Da Vinci-kód után Robert Langdon újabb kalandját vitte filmvászonra: a lélegzetelállítóan izgalmas Angyalok és démonok Dan Brown azonos című sikerkönyvének méltó adaptációja. A híres tudóst (a kétszeres Oscar®-díjas Tom Hanks**) több száz éves nyomok megfejtésére kéri fel a vatikáni titkosszolgálat. Csak így találhatnak rá arra a négy, Róma különböző pontján fogva tartott bíborosra, akiket egy titkos társaság ejtett túszul. Langdon lepecsételt kriptákon, életveszélyes katakombákon és a világ legszigorúbban őrzött könyvtárán keresztül vezető szédületes hajszára indul, melynek során minden perc végzetes veszélyeket tartogat.

popart_angels_and_demons.jpg

Híd a Kwai folyón (POP ART steelbook) - BLU-RAY
Megjelenés 2016. december 9.

A második világháború idején japán fogságba esett angol katonák az embert próbáló körülmények között is meg akarják őrizni méltóságukat. Van, aki úgy, hogy engedelmeskedik rabtartói parancsainak, és van, aki úgy, hogy rabként is folytatja a háborút. A japánok egy stratégiai szempontból fontos hidat építtetnek az angolokkal. Ha a híd felépül, az a szövetségesek nagyon sok katonájának életébe kerül. Miközben őfelsége tisztjeinek egy része rombolna, mások pedig engedelmesen építenének, útnak indul egy kommandó, hogy felrobbantsa a hidat a Kwai folyón... Az egyik legismertebb, legnépszerűbb háborús film méltán kapott hét Oscar®-díjat*. A legendás történt – és a legendás betétdal – Blu-rayen még tökéletesebb.

popart_bridgeoverriverkwai.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6412027157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása