Női szervek [2013]
2013. augusztus 27. írta: lámadémon

Női szervek [2013]

Noi_szervek_poszter.jpgUgyan nem fog rá senki emlékezni 1 hónap múlva, azért kellemes kis filmnek mondanám. Amit moziban nézni kész pénzkidobás, de otthon, ha beáll a „megint nincs semmi a tv-ben állapot” arra kiváló.

 

Csúnya elmaradásom hogy még nem emlékeztem meg erről a filmről. Hát nézzük a jó dolgokat belőle. Mókás történet, mondjuk a jól bevált jó zsaru- rossz zsaru van kicsit átsminkelve nőiesre, de attól még nem rosszabb, mint egy átlag akciófilm. Tele van nagy odamondogatásokkal és szurkálódásokkal, amik szintén csak emelik a mozit. És végül (vessenek meg érte), de két nagyon jó színésznővel a főszerepben Sandra Bullock és Melissa McCarthy, akik nagyon jól működtek együtt. :)

images.jpg

Én ugyan szeretem a két színésznőt, de nem ez volt életük alakítása, vagyis inkábba karakterek voltak mérhetetlenül unalmasak. És ezen kívül kiszámíthatóak is a szereplők. Hogy mire is gondolok: Sandra Bullock, aki beleragadt a Nász-ajánlat karót nyelt, rendmániás szabálykövető szerepkörbe, persze keverve egy kis béna ügynökösdivel (a Beépített szépségből). És Melissa McCarthy meg a csapzott, ápolatlan vonalon mozog, mint ahogy a Koszorúslányokban.

the-heat-kicsi.jpg

Sajnos itt kifújt mindaz, amit a filmről mondhatok. Egyáltalán nem meglepő és nem felkavaró. Nincsen benne túl sok csavar és azok is elég kiszámíthatóak. A poénok olyan akciófilmesek olyan keménykedős odamondogatósak.

gamestar-filmajanlo-20130703_screenshot_20130703102338_5_original.jpg

A trailerben ellőnek nagyon sokat a poénokból és a port.hu-n annyi részlet van fenn hogy az már gyalázat. Ezért sincs nagy meglepődés a filmmel kapcsolatban. Számomra az volta talán a legnagyobb meglepetés hogy valószínűleg lesz belőle második rész is :O

20130116-2013-elso-harmadeves-filmajanlo17.jpg

Nézze meg akinek nincs jobb dolga, és ki akar kapcsolni.

16.pngTizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr485479709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.29. 15:43:39

kellemes? most hogy adja az hbo elkaptam, de untam. :S
süti beállítások módosítása