Agymenők - The Big Bang Theory S09E01 The Matrimonial Momentum
2015. szeptember 24. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S09E01 The Matrimonial Momentum

Ajaj... Nem pont erre számítottam, a szezon első része elég laposra sikeredett. Poénok csak elvétve voltak, azokat is kb Stuartnak köszönhettük, ami sok mindent elmond... Nagyon remélem, hogy a következő epizóddal már visszatér a régi, jól megszokott színvonal, és nem jut az Agymenők is az Így jártam anyátokkal sorsára.

12036429_10153357911179678_3936122335496241769_n.jpg

Lehetséges, hogy az volt a baj, hogy nagyon vártam már az új részt, hiszen a nyolcadik évad egy hatalmas csavarral ért véget. Aki nem emlékszik annak itt egy kis emlékeztető, és persze a első percekben meg is ismétlik a történéseket.

Szóval még mindig Vegasban vagyunk, vagyis Penny (Kaley Cuoco-Sweeting) és Leonard (Johnny Galeczki) esküvőjén. Együtt várakozunk velük, miközben azon tanakodnak, hogy vajon jó ötlete-e itt és így megtenni ezt a nagy lépést. Leonard amiatt is aggódik, hogy vajon penny tényleg megbocsájtotta botlását, amit még a Vegasba vezető úton vallott be neki. A párocska előfizeti az internetes közvetítést, úgyhogy a barátaik otthon nézhetik a szertartást.

bbt3-888x446.jpg

Nézhetnék... Ha Sheldon (Jim Parsons) és Amy (Mayim Bialik) nem csinálná a feszkót. Tudjátok, Amy időt kért, de Sheldon nem a türelméről híres, így felkeresi a lányt, aki éppen Bernadette-ékhez tart, hogy együtt nézzék az esküvőt. Na ez a baj azzal, ha egy párnak közös a baráti társasága. Sheldon nagyon rosszul tűri, hogy Amy szakított vele, úgy viselkedik, mint egy durcás kisgyerek. Én pedig vártam, hogy majd hátha elárulja valakinek, hogy mire készült éppen, mikor Amy időt kért. De sajnos ezt nem teszi meg. Hát csak remélem, hogy nem örökre válik szét a "Shamy" páros, mert én imádtam őket.

Lezajlik a szertartás, és Leonard nagy nehezen még a küszöbön is átemeli Pennyt. Következhetne a nászéjszaka, ha Leonard nem szúrná el ezt is szokásához hűen. Ugyanis kiderül, hogy nem árult el minden részletet arról a csókról. Az ifjú pár összevész és mikor hazaérnek külön-külön lakásba cuccolnak be.

big-bang-theory-season-9-premiere-cbs-6-600x337.jpg

Sheldon (ahogy tanulta) megpróbálja megvigasztalni Pennyt, forró itallal, mi mással. De aztán ők is összevesznek.

Kíváncsian várom a hétfői második részt, és remélem, hogy nem kell ennél is jobban eltemetnem kedvenc sorozatomat.

Nektek tetszett ez a rész?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr497817090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása