Október 12-én megy tovább a Fear the Walking Dead az AMC-n
2020. július 28. írta: redbandita

Október 12-én megy tovább a Fear the Walking Dead az AMC-n

Ismét az amerikai premierrel egy időben vetíti az AMC Magyarországon a Fear the Walking Dead új, 6. évadát. A bemutató dátumát a ComicCon@Home-on, egy panelbeszélgetésben jelentették be az alkotók, a sorozattal kapcsolatos egyéb részletekkel együtt.

maxresdefault_3.jpg

A Fear the Walking Dead 6. évada az amerikai bemutatóval egy időben, október 12-én (magyar idő szerint) hajnali 3 órakor indul. Az első részt az AMC megismétli aznap, az esti főműsoridőben, 22:00 órakor, magyar szinkronnal.

A beszélgetés moderátora Chris Hardwick (Talking Dead), résztvevői Scott M. Gimple, valamint a showrunnerek Andrew Chambliss és Ian Goldberg, mellettük a szereplők közül  Lennie JamesAlycia Debnam-CareyColman DomingoDanay GarciaKaren DavidJenna Elfman és Rubén Blades.

Újdonság, hogy Lennie James rendezőként is bemutatkozik a sorozatban. Színésztársa, Coleman Domingo pedig a hatodik évad során már a 3. epizódot fogja rendezőként is jegyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9517825055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása