12 film, amit megnézek 2015-ben
2014. december 31. írta: redbandita

12 film, amit megnézek 2015-ben

Hagyománnyá vált, hogy minden év végén írok egy kis listát (12 hónap - 12 film) azokról a mozikról, amiket várok és biztosan megnézek majd a következő évben. Idén sincs ez másként. Ti melyik alkotást várjátok 2015-ben?

Frissült 2016. 05. 16.

1. Halálos iramban 7. (Várható hazai premier 2015 április)

Szerintem nem kell nagyon magyaráznom, hogy miért került a listára. Minden részét láttam és a második, harmadik epizódot leszámítva mindegyik nagy kedvencem is.

2. Minyonok (Várható hazai premier 2015 július)

Imádom az animációs filmeket, ráadásul mindkét Gru mozi nagyon tetszett, aki sárga lények pedig nagyon közel állnak a szívemhez, így természetes, hogy ezt a filmet meg kell néznem!

3. Bosszúállók 2 - Ultron kora (Várható hazai premier 2015 május)

Minden Marvel képregény filmes adaptációja nagy kedvencem, különösen, ha abban a Vasember is szerepet kap, így természetes, hogy ez az alkotást is nagyon várom.

4. Dumapárbaj (Várható premier 2015 január közepe)

Szégyen szemre eddigi listámon sosem szerepelt magyar film, így idén mindenképp rá akartam tenni egyet. Szerencsém is volt, mert a Kiss Ádám és Hadházi László által jegyzett vígjáték éppen 2015-ben kerül a vászonra.

5. Az éhezők viadala - A kiválasztott 2. rész (várható premier 2015 novembere)

Suzanne Collins trilógiáját imádtam, és bár a filmek annyira nem tetszettek, mégis egyértelmű volt, hogy a befejezésnek is fel kell kerülnie a listámra.

6. Hamupipőke (Várható hazai premier 2015 tavasza)

Szinte egyértelmű volt, hogy Hófehérke, Jancsi és Juliska, Csipkerózsika után Hamupipőkének is vissza kell térnie a mozivászonra. A Disney által jegyzett élőszereplős alkotásban, Lily James kapta a főszerepet, de olyan sztárok szerepelnek benne, mint Cate Blanchett, vagy Helena Bonham Carter.

7. Végre otthon! (Várható hazai premier 2015 tavasza)

A Dreamworks 2015-ben sem hagy minket animáció nélkül, szerencsére. A Home című mese eredeti szinkronhangjai Jim "sheldon Cooper" Parsons és Rihanna voltak.

8. Agymanók (Várható hazai premier 2015 június)

Pete Docter a Szörny Rt, a Toy Story és a Fel után újabb sztorival áll elő.

9. Hangya (Várható hazai premier 2015 ősze)

Paul Rudd akit eddig inkább vicces oldaláról ismertünk, most egy képregény adaptációban tűnik fel. Kíváncsian várom mennyire lesz testhez álló neki.

10. Elrabolva 3 (Hazai premier 2015 január)

De most komolyan??? Nagyon szeretem Liam Neeson filmjeit, de mégis el se tudom képzelni mit lehet harmadszorra kis kihozni ebből az alkotásból...

11. Tökéletes hang 2. (Várható hazai premier 2015 május)

Nem volt rossz az első sem, de itt sem tudom (egyelőre) eldönteni jó ötlet-e folytatni...

12. Hotel Transylvania 2 (hazai premier 2015 október)

2015-ben nagy örömömre rengeteg animáció érkezik a hazai mozikba, így akár csak azokkal is feltölthettem volna a filmes listát. Például Draculának és lányának kalandjaiba is újra belecsöppenhetünk!

+1 A szürke ötven árnyalata (hazai premier 2015 február)

E. L. James regényének filmes adaptációja sokak örömére végre megérkezik a hazai mozikba is. Azért tettem +1-nek, mert  a mi kis szerkesztőségünkben is nagy népszerűségnek örvend, így lehet, hogy valaki elhalássza előlem :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr747022161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása