Premierfilmek a 29. héten
2010. július 14. írta: redbandita

Premierfilmek a 29. héten

Július 15-től a mozikban:

A héten "csak" két filmet mutatnak be a hazai mozik. Az egyik egy Ewan McGregor-Pierce Brosnan főszereplésével készült Roman Polanski film, a Szellemíró. Izgalmas thriller, pasiknak és akciófilmet kedvelő lányoknak is!
A másik pedig Tom Cruise és Cameron Diaz nagy "dirreldurral" reklámozott akcióvígjátéka, a Kéjjel nappal!
Őszintén szólva erre azért vagyok kiváncsi, mert annyira beharangozták!



A szellemíró: The Ghost Writer

Múlt héten írtam Ewan McGregor filmjéről, az I love Phillip Morris-ról, most egy újabb filmjéről kell beszámolnom! A másik főszereplő Pierce Brosnan, a rendező pedig Roman Polanski. Hát igaziból már emiatt a három név miatt is érdemes megnézni ezt a filmet! De a történet is nagyon izgalmasnak tűnik. Van egy író (Ewan McGregor) aki könyveit Szellemíró néven publikálja. Ügynöke új munkával bízza meg. Az exbrit miniszterelnök (Pierce Brosnan) „emlékeit” kell papírra vetnie. Az előző író, aki az elnök segítségére volt, rejtélyes körülmények között tűnt el. A Szellemíró munkája során egyre mélyebbre ás, és olyan dolgokra bukkan, amiknek nem szabad(na) nyilvánosságra kerülnie.

 

Kéjjel-nappal: Knight and day
 
Sok pletykalapban szó volt már erről a filmről. Ez az, amiben Cameron Diaz és Tom Cruise egymásra találnak. Mármint nem a szó szoros értelmében. Bár a bulvárlapok erről is cikkeztek. Ez valószínű inkább csak egyfajta reklámkampány volt, mert a hírek szerint a Cruise család újabb gyermeket szeretne…
Na de a filmről is írjak már valamit! Szóval a sztori szerint Cameron Diaz, azaz June Evans találkozik Roy Millerrel (Tom Cruise) rögtön érez valamit. June egy átlagos fiatal nő, és amikor megismeri a zűrős, bevállalós Royt, azt gondolja most végre megtalálta az igazit. A nagy Ő-t. (Bár itt tenném, hozzá, hogy az a bizonyos nagy Ő mindössze 160 cm! Na de félre a tréfával!) Hamarosan kiderül, hogy Roy egy titkosügynök. Mivel ez egy akcióvígjáték, természetesen sok izgalmas kalandban lesz részük, és a végén talán kiderül, hogy valóban Roy-e a Nagy Ő!?
Ez az amit pároknak is ajánlok, mivel akció is van benne, szerelem is és poénok is. Szerintem fiúk is, lányok is megtalálják benne azt, amiért érdemes megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr232151633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása