Premierfilmek a 28. héten
2010. július 07. írta: redbandita

Premierfilmek a 28. héten

Július 8-tól a mozikban:

Shrek a vége, fuss el véle! (Shrek forever after)

Shrek megváltozott. Már nem rémisztget, családapa lett belőle. Az az otthonülős típus. Ha meg kimozdul, akkor autogramot osztogat a falubelieknek. Igen, azoknak, addig eddig féltek tőle! De vágyik a régi énjére. Így „csapdába” esik. Aláír egy szerződést Rumpelstiltskinnel, és ennek értelmében egy elvarázsolt Túl az Óperencián találja magát! Ahol Rumpelstiltskin a király, ahol üldözik az ogrékat és ahol ő sosem találkozott Fionával, és a barátai is „másmilyenek”. Pl. Kandúr meghízott… Vajon visszakapja Shrek a régi életét? Az biztos, hogy animációs filmek kedvelőinek kötelező! Bár mindig vonakodva fogadom az ilyen sokadik folytatásokat, de egy próbát mindenképp megér!
 

 

40 éve eltűnt egy lány, egy családi rendezvényről, melyet a család saját szigetén tartottak. Ez a család a gazdag, arisztokrata Vander família. A lány nagybátyja, meg van győződve arról, hogy gyilkosság történt, és a gyilkost a családon belül kell keresni. A dolog nem hagyja nyugodni, megbízza Mikael Blomkvistet és Lisbeth Salendert az ügy felgöngyölítésével. Mikael gazdasági újságíró, aki nagy botrányba keveredett. Lisbeth pedig egy igencsak problémás hacker lány. Akinek tetoválása van. Nem árulok el nagy titkot, hogy ő maga a tetovált lány! A nyomozópáros egyre sötétebb titkokra bukkan, és lassan ők maguk is veszélybe kerülnek! A krimiszeretőknek mindenképp ajánlom ezt a filmet, és a könyveket is! Én most olvasom az első kötetet és amint kész vagyok vele, jelentkezek az ajánlóval!
 

I love Philipp Morris:

Steve Russel, azaz Jim Carrey egy átlagember. Férj, apa, tiszteli a törvényt. De egy napon megunja ezt a fajta életet. Rock and roll életet kezd élni. Nem törődik senkivel és semmivel, csak magával. Féktelen költekezésbe kezd, nyaral, vásárolgat, bulizik és emellett pasizásra adja a fejét! Ehhez az életmódhoz persze sok pénzre van szükség. Így eljut addig, hogy a törvényeket is megszegi. Elkapják, elítélik, börtönbe kerül. Itt pedig beleszeret cellatársába. Ő Phillip Morris, azaz Ewan McGregor. Elhatározza, hogy mindenben a kedvére tesz, akár meg is szökteti…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr232136040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása