Melanie Griffith nem, de édesanyja már hajlandó megnézni A szürke ötven árnyalatát
2016. november 18. írta: redbandita

Melanie Griffith nem, de édesanyja már hajlandó megnézni A szürke ötven árnyalatát

Tavaly Melanie Griffith és Don Johnson kijelentették, hogy nem hajlandók megnézni lányuk, Dakota Johnson filmjét, A szürke ötven árnyalatát, mert a színésznő erotikus jelenetekben szerepel, és ez egy szülő számára különösen kellemetlen. Most lépett színre a nagymama, Tippi Hedren, közölte, hogy kíváncsi a filmre, és Dakotával szeretné megnézni. A 86 éves színésznő a Hitchcock rendezte Madarak főszerepével írta be magát a filmtörténetbe, és olyan klasszikusok sztárja volt, mint a Marnie vagy A hongkongi grófnő. Hedren azt mondta a Varietynek, hogy jó ideje megvan neki DVD-n A szürke ötven árnyalata, és most már hajlandó rávenni magát arra, hogy leüljön Dakotával, és megnézze.

t-tippi-hedren-dakota-johnson-melanie-griffith.jpg@variety (Dakota Johnson, Tippi Hedren és Melanie Griffith

Már kész a trilógia második és harmadik része is, A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata. A hamarosan mozikba kerülő második rész korhatáros besorolást kapott, mert merész erotikus jelenetek láthatók benne.   

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3411974454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása