Januári premierek az HBO műsorán
2020. január 01. írta: redbandita

Januári premierek az HBO műsorán

Az év első hónapjában számos új filmet, sorozatot, és korábbi szériák új évadait mutatja be az HBO. Ti mit választotok?

unnamed_1_6.jpg

Január 7.

SZÓLJATOK A KÖPCÖSNEK! – A SOROZAT (GET SHORTY) – 3. évad (10 rész)

Miles Daly sorsát követi figyelemmel a sorozat, hogyan lett a nevadai bérgyilkosból hollywoodi filmes. Az új évadban Miles kegyetlen módszereket alkalmaz, hogy rendezze helyzetét, miközben próbál feljebb lépni a hollywoodi ranglétrán.

A MÓLÓ (THE PIER) – 2. évad (8 rész)

Alexandra férje öngyilkos lett, és kiderült, kettős életet élt, volt egy másik családja. A kilétét eltitkolva összebarátkozik Veronicával. Bár lebukik, meg akarják tudni, miért halt meg Oscar, és azt, az élet hogyan folytatódhat számukra.

AZ ÚJ PÁPA (THE NEW POPE) – 2. évad (10 rész)

Az egykori „ifjú” pápa, XIII. Pius kómában van. Voiello eléri, hogy egy angol arisztokratát válasszanak meg utódjául. Sir John Brannox III. János néven lép a pápai trónra. Brannox számára nehéz feladat a karizmatikus elődje nyomába lépni.

Január 13.

A KÍVÜLÁLLÓ (THE OUTSIDER) – 1. évad (10 rész)

A Stephen King regényéből készült sorozat egy brutális gyermekgyilkosság ügyében zajló nyomozást követi. Az esetet Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) nyomozó vizsgálja, aki a nyomozása során egyre több titokzatos körülménybe botlik.

AVENUE 5 – 1. évad (8 rész)

Sajátos sci-fi komédiával rukkolt ki Armando Iannucci, Az alelnök alkotója, amely alig 40 év múlva játszódik az Avenue 5 nevű űrhajó fedélzetén. A hajó kapitányát Hugh Laurie játssza, a partnerei Josh Gad, Zach Woods és Nikki Amuka-Bird.

FÉLIG ÜRES (CURB YOUR ENTHUSIASM) – 10. évad (10 rész)

Kövesse Larry David sajátos életét, ahogy miközben a maga a boldogságát üldözi, szerencsétlenné teszi a világot. Az epizódokban az önmagát alakító Larry mindennapi helyzetekbe kerül, miközben kitalált és valós személyekkel találkozik.

Január 24.

BABILON BERLIN (Babylon Berlin) – 2. évad (8 rész)

Berlin, 1929 őszén, a tőzsde összeomlása előtti hetekben. Rath felügyelő és Charlotte Ritter egy színésznő halála ügyében nyomoz. Rájönnek, hogy a filmipar ugyanolyan rohadt, mint az alvilág. Mások eközben a politikai hatalomért küzdenek.

Január 29.

CSODATÉVŐK: SÖTÉT KÖZÉPKOR (MIRACLE WORKERS: DARK AGES) – 2. évad (8 rész)

A második évad a sötét középkorban játszódik, és falusiak egy csoportjára összpontosít, akik megpróbálnak pozitívak maradni a szélsőséges jövedelmi egyenlőtlenségek, a rossz egészségügyi ellátás és a széles körű tudatlanság korában.

FILMEK

Január 01. 

CSILLAG SZÜLETIK (A STAR IS BORN)

Az énekes Jackson csillaga leáldozott. A férfi megismerkedik a fiatal énekesnővel, akiben meglátja a tehetséget. Szárnyai alá veszi Allyt, közben lassan beleszeret. Miközben kapcsolatuk egyre bensőségesebbé válik, Ally karrierje felível.

csillagszuletik_jelenetfoto.jpg

Január 4.

TOLKIEN

A Gyűrűk Ura írójának fiatalkori évei elevenednek meg, amikor az árva írópalánta egy csoport kiközösített diák körében talál barátságra, szerelemre, művészi inspirációra. Az első világháború kitörése a szövetség szétrombolásával fenyeget.

Január 12.

X-MEN: SÖTÉT FŐNIX (X-MEN: DARK PHOENIX)

VOX LUX

1999-ben Celeste túlél egy iskolai mészárlást. A tragédiáról írt emlékdalnak köszönhetően a figyelem középpontjába kerül, és egy évtized leforgása alatt híres popsztár lesz belőle. Celeste-nek azonban súlyos árat kell fizetnie mindezért.

Január 19.

ALADDIN

AQUAMAN

aquaman_jelenetfoto_2.jpeg

Január 25.

KEGYETLEN ZSARUK (DRAGGED ACROSS CONCRETE)

Rendőri túlkapás miatt felfüggesztik a veterán Ridgemant és fiatal társát, Anthonyt. Ám a pénz kell, ezért elhatározzák, kirabolják az egyik alvilági nagymenőt. Mindent gondosan elterveztek, ám a dolgok rosszra fordulnak..

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2115379400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása