Régi ismerősök a Legendás állatokban
2018. október 13. írta: redbandita

Régi ismerősök a Legendás állatokban

A kör még nem zárul be, de a két vége egyre közelebb kerül egymáshoz. A J. K. Rowling forgatókönyvéből készülő Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hazai bemutató: november 15.), amelyről persze mindenki tudja, hogy a Harry Potter-világban játszódik, egyre több elemében mutatja is ezt meg. Nemcsak azért, mert a nézők láthatják a filmben a fiatal Dumbledore-t és varázslótársait, mert felbukkan Nicolas Flamel, az alkimista, akiről már A Bölcsek Kövében is szó esett, sőt, a legutóbbi előzetesből kiderült, hogy Voldemort kígyója, Nagini is egészen más volt korábban, mint azt a Harry Potter filmekből megtudhattuk.

legendasallatok_grindelwaldbuntettei_jelenetfoto_1.jpg

Ebben a részben már két színész is eljátssza ugyanazt a szerepet, amit a Potter-filmekben játszott: Jamie Capbell Bower és Toby Regbo nemcsak a mostani filmben, hanem már A Halál Ereklyéi első részében is játszott, és mindketten nagyon fontos figurák: előbbi a kamasz Grindelwaldot, utóbbi a kamasz Dumbledore-t keltette életre akkor, és most is: és mert a két legendás mágus készülődő nagy csatája az új filmek alaptémája, valószínűleg még visszatérnek – újabb és újabb régi ismerősök társaságában.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6214332107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása