Születésnapi különkiadással jelentkezik az ötéves Geordie Shore
2016. június 13. írta: redbandita

Születésnapi különkiadással jelentkezik az ötéves Geordie Shore

Hajtépés és verekedés, kavarás az exekkel és ipari mennyiségű alkohol elfogyasztása - ez történik, ha tizenkét évadnyi Geordie Shore szereplőt engedünk össze, hogy egymással versenyezve szervezzék meg Newcastle legnagyobb buliját. Az idén ötödik születésnapját ünneplő MTV-s sikersorozat június 14-én különkiadással jelentkezik, melyben újra összegyűlik az összes ex- és aktuális Geordie, hogy újra uralmuk alá hajtsák az észak-angliai partifővárost. Ráhangolódásként lássuk a sorozat elmúlt öt évének legdurvább pillanatait.

geordieshore_csoport_egykor.jpg

A Geordie Shore idén ötödik éve szórakoztatja töretlenül a trash reality szerelmeseit az MTV műsorán. A sorozat június 14-én 22:00-kor jelentkező, régi és új szereplőket is felvonultató, hatrészes születésnapi különkiadásában partiszervezőnek állnak a szereplők, miközben képernyőre kerülnek az elmúlt évek legbotrányosabb pillanatai is. 

geordieshore_most.jpg

  1. Legdurvább dühroham - Holly

Holly-ról mindenki tudja, hogy intenzív hisztirohamok törnek rá, ha egy kicsit sokat iszik. Ami lássuk be, elég gyakori… Ám dühének szikráját senki sem tudja úgy lángra lobbantani, mint egykori pasija, Kyle. Amikor a 11. évadban megérkeztek, boldognak tűntek és mindenki azt hitte, a balhés napoknak vége. Azonban már az első este úgy összevesztek, hogy Holly dühében az egész villát lezúzta, majd a romokon ülve sírva fakadt. Az okozott káoszt másnap egyedül kellett rendbe tennie.

  1. Legemlékezetesebb verekedés - Chloe & Charlotte

Ó, a pillanat, amikor Chloe megismerte Charlotte pszichopata oldalát... A Geordie Shore főnökasszonya részeg volt, és elfogyott a türelme, miután a show újonca a 11. évad végén betört egy tükröt és elkezdett üvöltözni otthon, az esti buli után. Ezért Charlotte egyszerűen befogta Chloe száját, hogy elhallgattassa a lányt, mire az elkezdett rugdosni és karmolni. A cicaharc ezután igazi verekedésbe kezdett átcsapni, a lányok a padlón tépték egymás haját és végül a fiúknak kellett szétválasztania és lefognia őket.

  1. Legsokkolóbb szexjelenet – Chloe & Charlotte

A sorozat eddigi talán emlékezetesebb epizódja volt, amikor egy hármas ágyjelenet kezdett kibontakozni a nézők előtt. Gaz már lefeküdt aludni, amikor Charlotte és Chloe úgy döntöttek, hogy csatlakoznak hozzá. A fülledt csókcsata közben Gaz emberfeletti akaraterejének köszönhetően megállta, hogy ne szálljon be harmadikként: hű maradt akkori barátnőjéhez, és miután kibámészkodta magát, magára hagyta a túlfűtött lányokat, akik nem álltak meg az előjátéknál…

  1. Legdurvább este – Vicky & Holly

Miközben a stáb még 2013-ban forgatta a hetedik évadot, Vicky-t és Holly-t letartóztatták, ám nem meglepő módon ez a jelenet sosem került be a műsorba. A csajokat egy ittas éjszakán történt dulakodás miatt vették őrizetbe, ugyanis a Geordie páros megsebesített egy 18 éves modellt és egy biztonsági őrt egy tűsarkúval. Vicky később elismerte, hogy bántalmazta a nőt, a börtönt azonban szerencsére elkerülte.

+1. Legsikeresebb karrierút

Mivel a Geordie Shore az MTV egyik legsikeresebb sorozata, a szereplők Nagy-Britannia-szerte szupersztárok lettek. Vicky Pattison - aki 2014-ben búcsúzott a stábtól - azóta kiadott egy edzésprogramot, írt egy önéletrajzi regényt, saját műsort kapott (Judge Geordie), szerepelt az Ex on the Beach-ben, a celeb Big Brotherben és jövőre zsűritag lesz a The Voice Kids UK-ben. A következő Geordie sztár, a közönségkedvenc botrányhősnő, Charlotte Crosby idén dühből hagyta ott a sorozatot, miután se-vele-se-nélküle pasija, Gaz lefeküdt az Ex on the Beach egyik szereplőjével. Bár saját műsorról szóló tervekről még nincs szó, az MTV biztosan nem hagyja majd elkallódni a sorozat egyik gyöngyszemét.

Nézd újra az elmúlt öt év legőrültebb pillanatait a Geordie Shore szereplőivel:

Születésnapi különkiadás június 14-én, 22:00-kor az MTV-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr348847336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása