Hiába nyaggatják a Coen fivéreket A nagy Lebowski 2-vel
2016. február 05. írta: redbandita

Hiába nyaggatják a Coen fivéreket A nagy Lebowski 2-vel

Valahányszor mikrofonvégre kapják a Coen fivéreket, kötelezően felteszik nekik a kérdést: és mi van A nagy Lebowski folytatásával? A Jeff Bridges főszereplésével készített film hatalmas rajongótáborral bír, és ők alig várják, hogy Töki, a füvezős-koktélozós életművész visszatérjen a vászonra. A Coen fivérek azonban mindig nemet mondanak. Most az Ave, Cézár! bemutatására alkalmából kérdezték őket Mr. Lebowskival kapcsolatban, és persze ismét nem volt a válasz.

coenbrothers_2789366b.jpg

A Coen fivéreket arra is kapacitálják, hogy A nagy Lebowski egyik szereplőjének kalandjai folytatódjanak. John Turturro alakította az excentrikus Jesus Quintanát, és a színész évek óta azért lobbizik, hogy külön filmet kapjon a karakter, azaz spinoff készüljön. Turturro igazán nagyvonalú: ő lenne a forgatókönyvíró, a rendező és a főszereplő is, a jogokat tulajdonló Coen fivérektől csak egy aprócska igent vár. A választ ki lehet találni. Coenéket sokkal inkább érdekli az Ave, Cézár! egyik főszereplője, George Clooney következő rendezése, ahol ők a film forgatókönyvírói. Annyit tudni, hogy ez a darab melankolikus szatíra lesz, szemben az Ave, Cézár!-ral amely kicsattanóan vidám szatíra Hollywoodról.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr628362554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása