Premierek az AXN-en áprilisban is!
2015. március 12. írta: redbandita

Premierek az AXN-en áprilisban is!

Áprilisra is izgalmas műsorokkal készül az AXN csatornacsalád, bőven lesz miből válogatni: új sorozatok, régi szériák új évadokkal, és rengeteg film is várja majd a TV nézőket.

@axnhungary

Gyilkos elmék 10. évad (Criminal Minds) - AXN
Műsoron: április 1-től szerdánként 21:00-tól, április 8-tól pedig dupla résszel

A széria 10. évadában újra találkozhatunk szinte az összes a főbb szereplővel, kivéve az Alex Blake-t alakító Jeanne Tripplehornnal, aki távozott a show-tól a 9.évad végén. A viselkedéselemző csapatot viszont a gyönyörű Jennifer Love Hewitt erősíti az új évadban, aki az egykori FBI titkosügynököt, Kate Callahant alakítja majd.

criminal_minds_x_2.jpg

Sherlock 3. évad (Sherlock III.)
Fsz.: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman
Műsoron: április 6-án 11:30-tól maratoni vetítés

A Sherlock harmadik évadának részei maratoni vetítésben láthatóak. A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, amelyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman).

sherlock_iii_2.jpg

Spartacus: Elátkozottak háborúja (Spartacus: War of the Damned) - AXN Black
Fsz.: Liam McIntyre, Manu Benett, Dustin Clare
Műsoron: április 27-től 22:00-kor dupla résszel

A Spartacus által kirobbantott rabszolgafelkelés immár hatalmas méreteket ölt. Több ezren csatlakoznak az ifjú trák seregéhez, amely sorra győzi le az ellenük küldött római légiókat. Spartacus elhatározza, hogy Róma városa ellen indul. A rémült szenátus a gazdag és ambiciózus politikushoz, Marcus Crassushoz fordul segítségért. Crassus hatalmas sereget toboroz, és Julius Caesart, a fiatal és tehetséges katonát teszi meg hadvezérének. A
római haderők és a fellázadt rabszolgák között hamarosan sor kerül a végső megmérettetésre.

spartacus_war_of_damned.jpg

Grand Hotel (Grand Hotel) 3. évad  - AXN White
Fsz.: Amaia Salamanca, Yon Gonzalez, Adriana Ozores

Műsoron: április 21-től keddenként 21:45-kor

Kosztümös dráma sorozat, amelyet spanyol Downton Abbey-ként emlegetnek. A Grand Hotel című széria 1905-ben játszódik, bővelkedik látványos helyszínekben és extravagáns kosztümökben. Az izgalmas történet középpontjában egy férfi áll, aki egy gyönyörű szállodába utazik, hogy utánajárjon, mi történhetett eltűnt lánytestvérével. Az események előrehaladtával a férfi beleszeret a szállodatulajdonos lányába. A sorozatot XIII Alfonz Spanyol király káprázatos Santanderi kastélyában, a Palacio de la Magdalena-ban forgatták.

Filmek

Újra lökd a ritmust! (Stomp The Yard: Homecoming) - Amerikai filmdráma, 2010
Fsz.: Tika Sumpter, Keith David
Műsoron: április 4-én 11:00-kor az AXN-en
Chance Harris élete egyre pörgősebb: egyetemre jár, dolgozik, szerelmes, és mindeközben hamarosan fellép az országos sztepptánc bajnokságon is, amelyet a televízió élőben közvetít majd.

Pokoli édenkert (A Perfect Getaway) - Amerikai kalandfilm, 2009
Fsz.: Milla Jovovich , Steve Zahn, Timothy Olyphant
Műsoron: április 4-én 21:00-kor az AXN-en
Cliff és Cydney fiatalok, vagányak, és nemrég házasodtak össze. Nászútjukra a Hawaii szigetcsoport egyik kis érintetlen szigetére mennek túrázni. A káprázatos vidék eldugott kis ösvényein haladva, mintha az édenkertbe csöppentek volna. Rövidesen azonban halálra rémült túrázókba botlanak, akik elárulják, hogy nem sokkal ezelőtt egy fiatal házaspárt gyilkoltak meg a szigeten. A hír hallatán Cliff és Cydney azt fontolgatják, hogy vissza kellene
fordulniuk, ám végül a többekkel együtt tovább folytatják az útjukat. A kirándulás hamarosan pokoli rémálomba csap át. Rá kell jönniük, hogy a gyilkos a közelükben settenkedik, sőt, talán köztük van. Távol a civilizációtól és a segítségtől, a földi pokolban mindenki csak magára számíthat, és végül egyetlen tét marad csupán: a túlélés.

a_perfect_gateway_2.jpg

Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie & Julia) - Amerikai filmdráma, 2009
Fsz.: Meryl Streep, Amy Adams
Műsoron: április 5-én 16:50-kor az AXN-en
2002-ben járunk. A harmincas éveiben járó írónő, Julie Powel hétköznapjai igen keservesen telnek: egy sivár irodában monoton munkát végez, és alkotói válságban szenved. Egy nap elhatározza, hogy végre tesz valamit
annak érdekében, hogy visszataláljon önmagához, és némi kis izgalmat csempésszen unalmas életébe. Úgy dönt, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, amely Julia Child francia szakácsművészetről írt könyvében
található, és közben internetes blogot vezet élményeiről. A történet két szálon fut. Miközben nyomon követhetjük Julie küzdelmét, egy másik idősíkban, az 1950-es években Julia Child története is megelevenedik a szemünk előtt. A szellemes és temperamentumos Julia diplomatafeleségként kerül Párizsba, és eleinte nemigen tudja, mit kezdjen szabadidejével, amíg férje dolgozik. Végül beiratkozik egy francia szakácstanfolyamra, és tapasztalatai alapján szakácskönyvet ír, amely hatalmas sikert arat az Egyesült Államokban. 2002-ben Julie Power blogját is siker koronázza, és hamarosan cikk jelenik meg róla a New York Times hasábjain.

julie_and_julia_2.jpg
A csúf igazság (The Ugly Truth) - Amerikai vígjáték, 2009
Fsz.: Gerard Butler, Katherine Heigl
Műsoron: április 6-án 22:00-kor az AXN-en
Abby tévés producer. Szerelmi élete elég rossz vágányon halad, ráadásul a reggeli műsora is egyre silányabb nézettséget produkál. Amikor egy balul sikerült randiról hazaérve bekapcsolja a tévét, a képernyőn pedig épp egy macsó műsorvezető, Mike Chadway fejti ki hervasztó és cinikus nézeteit a párkapcsolatokról. Abbyt a férfi igencsak felbosszantja. Alig akar hinni a szemének, amikor másnap a munkahelyén kiderül, hogy a csatorna vezetője épp ezzel az alakkal akarja feltornázni a nézettségi mutatót. Abby és Mike halálra idegesítik egymást, míg végül fogadást nem kötnek: ha Abby követi Mike tanácsait, és így sikerül meghódítania álmai férfiját, akkor elismeri, hogy Mike elmélete helytálló, és a férfi maradhat a műsorában, ha nem, akkor távozik. A tanácsok pedig működnek, és Abby egyre jobban összezavarodik. Mike pedig egyre inkább belehabarodik.

the_ugly_truth_1.jpg

Men in Black - Sötét Zsaruk 2. (Men in Black II.) Amerikai akciófilm, 2002
Fsz.: Will Smith, Tommy Lee Jones
Műsoron: április 5-én 19:15-kor az AXN-en
J különleges ügynök számára ez is csak egy unalmas nap az irodában: figyeli a Földön zajló űrlények mozgását, és nem mellékesen nyomoz, mert egy földönkívüli – megint – megölt egy másikat. Ám a következő, rutin munkának induló ügyről hamarosan kiderül, egy újabb súlyos galaktikus fenyegetéssel állunk szemben: New York közelében engedély nélküli leszállást hajtott végre a magát dögös fehérnemű modellnek álcázó Sereena, aki egy
felbecsülhetetlen értékű műtárgy keresésére érkezett. Sereena a sötét zsaruk régi ismerőse már, és ha ő megjelenik, abból jó nem származhat. Ezért J-nek csak egyvalaki segíthet: K. Egy a bökkenő van azonban, K emlékeit visszavonulásakor kitörölték, és most békés, öreges napjait postásként tölti valahol vidéken.

A törvény erejével (The Shepherd) - Amerikai akciófilm, 2008
Fsz.: Jean-Claude Van Damme, Stephen Lord
Műsoron: április 18-án 21:00-kor az AXN-en
Az Amerikai Különleges Erők egyik renegát egysége 35 millió dollár értékű heroint készül becsempészni az Egyesült Államokba. Csupán egy ember állhat útjukba, a határőrség egyik nyomozója, Jack Robideaux. Jackre kemény megpróbáltatások sora vár az országhatár mindkét oldalán, ám ő magányos hősként, látványos akciók során mindenkivel leszámol, aki az útjába áll.

the_shepherd.jpg
Jesse Stone: Vékony jégen (Jesse Stone: Thin Ice) - Amerikai krimi, 2009
Fsz.: Tom Selleck, Kathy Baker
Műsoron: április 20-án 21:00-kor az AXN-en
Jesse Stone és Healy parancsnok egy magánakció során lövöldözésbe keverednek, és Healy súlyosan megsebesül. A rendőrség belső ellenőrzést indít Jesse ellen. Stone az eljárás ellenére nyomozni kezd a lövöldözés ügyében, és hamarosan kideríti, hogy a támadás mögött egy kiskorú prostituáltakat futtató férfi, Teddy Leaf áll. Teddy eddig minden rendőr eszén túl járt, és minden nyomozót tőrbe csalt. Ezúttal Stone-nak állít csapdát. Jesse időközben egy másik esetet is elvállal: egy anya kérésére nekilát felkutatni annak hat éve eltűnt kisfiát. A fiút mindenki halottnak véli, ám az anya meg van róla győződve, hogy gyermeke még életben van.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr667260233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása