Életmű-díjat kap az MTV-től a Django elszabadul sztárja
2013. április 12. írta: redbandita

Életmű-díjat kap az MTV-től a Django elszabadul sztárja

Az MTV Movie Awards Generációs-díjjal jutalmazza a Quentin Tarantino rendezte Django elszabadul címszereplőjét. A Grammy és Oscar-díjas Jamie Foxxot sokoldalúságáról ismerte meg a világ, a színész fiatal korában éjszakánként bárokban lépett fel humoristaként, később aztán meghódította Hollywoodot. Április 14-én jön az év leglazább filmes gálája, ahol gigasztárok tömkelege tűnik majd fel!

movie_avards_2013_logo.jpg

Emma Watson az év feltörekvője, hiszen a Harry Potterben furmányos boszorkányként és az Egy különc srác jegyzeteiben önmarcangoló tiniként brillírozó lány már meg is kapta az MTV-től a Trailblazer-díjat, amit a Movie Awardson vehet át. Ezzel azonban koránt sincs vége a listának, igazi csillaghullás várható az Arany Popcorn ünnepén.

Emma Watson.jpg

A lányok/nők kedvence, Brad Pitt a legjobb filmnek járó elismerést adja majd át, amelynek esélyesei között ott a Napos oldal, A sötét lovag – Felemelkedés és Seth Macfarlane elborult vígjátéka, a Ted is. A sorozatsztárként lubickoló Peter Dinklage, aki legközelebb a 2014-es X-men filmben lesz látható a mozivásznakon, Will Ferrell komikust tünteti majd ki, ami garantált szórakozást ígér a nézőknek, hiszen Dinklage is igazi humorbomba!

behind_the_scenes_mtvmovieawards.jpg

De persze csajokból sem lesz hiány az eseményen, a bulvársajtó kedvence, Kim Kardashian a szemtelenül fiatal Selena Gomez legújabb dalát a „Come & Get It”-et fogja felvezetni. De a díjátadók közt lesz az a Kerry Washington is, aki Jamie Foxxszal karöltve esélyes a legjobb csók kategóriában való győzelemre.

Jamie Foxx olyan popkult ikonok után kapja meg a filmes nagyöregek éves díját, mint Johnny Depp, Tom Cruise és Adam Sandler, így igen illusztris társasághoz csatlakozik a korábban Muhammad Alit is eljátszó híresség. A sztár a közeljövőben bemutatja majd, hogy nem csak a klasszikus cowboyhős csizmája áll neki jól, A csodálatos pókember második részében Electrót, a sokkolóan erős szupergonoszt alakítja, aki a képregénytörténet egyik legmenőbb rossz arca!

jamie_foxx_mtvmoviea.jpg

Április 14-én ismét a popkultúra gigászai veszik át a hatalmat az MTV-n. Hogy Jennifer Lawrence, Mila Kunis, vagy  Bradley Cooper lesz Hollywood legújabb ásza, vasárnap kiderül. A show háziasszonya Rebel Wilson lesz, akinek a vezetésével élőben is dalra fakadnak a Tökéletes hang főszereplői. Mivel pedig filmgáláról van szó, újdonságokból sem lesz hiány, az MTV Movie Awardson mutatkozik be Az éhezők viadala: Futótűz legújabb előzetese, amely garantáltan felpezsdíti majd a mozirajongókat!

A jelöltek teljes listájáról itt írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr945220082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása