Az ősemberek meghódították a világot
2013. március 31. írta: redbandita

Az ősemberek meghódították a világot

Az Egyesült Államok 4000 mozitermében és Oroszországtól Mexikóig a világ 86 országában (összesen 11 870 moziban) egyszerre mutatták be a Dreamworks Animation legújabb produkcióját, a Croodék-at (6) (The Croods, már a mozikban), mely a történelem első lázadó kamaszlányáról és szűk homlokú, de nagyszívű apjáról szól. A humor, a sok ötlet, a 3D és a szerethető figurák együtt csodát tettek: a világ Croodék-lázban ég.

image001.jpgIntercom

Az animációs családi vígjáték a premier utáni első hétvégén az USA-ban 43,6, világszerte pedig még 63,3 millió dollárt gyűjtött. A hétvége óta eltelt időt is hozzászámolva, öt nap alatt összesen 122 millió dollárban mérhető a film sikere – természetesen Magyarországon is rögtön a mozis sikerlista első helyére ugrott: itthon már majd 50.000 néző nevette végig a tűz, a női cipő és a családi kirándulás felfedezésének történetét.

Hír forrása: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr165183887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása