Rihanna mégsem szerepel a Halálos iramban új részében
2012. december 02. írta: redbandita

Rihanna mégsem szerepel a Halálos iramban új részében

Kiesett a Fast & Furious 6-ból Rihanna, mivel a stúdiófőnökök elunták, hogy elfoglaltságai miatt képtelenség vele forgatási időpontot egyeztetni. A barbadosi szépség azért volt esélyes az akciófilm egyik főgonoszának eljátszására, mert igen meggyőző alakítást nyújtott a Csatahajó című űrinváziós produkcióban. Rihanna szerepét egy másik énekesnő, Rita Ora kapta, akinek ez lesz az első komolyabb filmes feladata.

rihanna-fast-furious_1_1200237.jpg

A Fast & Furious-franchise új darabja (premier: 2013 május)  már nem az autós kunsztokra koncentrál, hanem klasszikus akciófilm lesz rengeteg verekedéssel és robbantással. A már megszokott sztárok mellett - Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez - annyi közönségkedvencet vonultat fel a produkció, hogy a forgatókönyv írásakor komolyan elgondoltak azon, hogy a hatodik részt két egész estés epizódra osztják ketté.

Forrás: UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr174941238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása