Premierfilmek a 47. héten
2012. november 21. írta: redbandita

Premierfilmek a 47. héten

Ezen a héten nagyon nehéz választani, mert több sikergyanús film is a hazai mozikba kerül.

  • Az Argo akció
  • Felhőatlasz
  • Egy veszedelmes viszony
  • Mavericks - Ahol a hullámok születnek
  • Szex, hazugság, vészhelyzet
  • Play Gyerek"játék" 2

premier47.jpg

Az Argo akció (Argo)

Ben Affleck új filmet rendezett és a Tolvajok városa után, ennek is ő a főszereplője. 1979-ben járunk. Irán forrong. November 4-én a teheráni követségen túszul ejtenek 52 amerikai diplomatát. A CIA egy"beszivárgási szakértője", Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. Tony filmet fog készíteni...

16 éven aluliak számára nem ajánlott

Egy veszedelmes viszony (A Royal Affair)

A 18. században, Dániában a mentálisan beteg uralkodó, VII. Keresztély felfogadja udvari orvosának a német Struensee doktort (Mads Mikkelsen). A fiatal királynő menthetetlenül beleszeret az orvosba.

16 éven aluliak számára nem ajánlott

Felhőatlasz (Cloud Atlas)

A Mátrix alkotóinak új filmje, de most nem a látványé a főszerep, hanem a történeté. Az események több különböző szálon és több különböző időben játszódnak, így elég nehéz követni. Ráadásul bizonyos színészek (mint pl. High Grant) többször is feltűnnek, de mindig más karakter bőrében. Hogyan hatnak egymásra az életek, a tettek és azok következményei? Lana Wachowski, Andy Wachowski és Tom Tykwer filmjében egy gyilkos hőssé alakul át, egy jótett pedig forradalmat inspirál a jövőben.

16 éven aluliak számára nem ajánlott

Mavericks - Ahol a hullámok születnek - Chasing Mavericks

Jay (Jonny Weston) felfedezi, hogy a Föld egyik legnagyobb hulláma csak pár mérföldnyire van otthonától. Frosty Hessonhoz (Gerard Butler) fordul, hogy készítse fel őt a hullám meglovaglására.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

Play Gyerek"játék" 2

12 és 14 év közti fekete fiatalok sorozatosan fosztják ki a plázákban lézengő, jómódú, náluk fiatalabb gyerekeket. Ruben Östlund filmje zavarba ejtő nyíltsággal szól a burkolt és nyílt erőszakról.

16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szex, hazugság, vészhelyzet

Egy felkapott magánklinikán két testvér dolgozik vezető sebészként: John lelkiismeretes, míg Michael meggondolatlan. Priscilla (Héléna Noguerra) feltűnésével a testvérek helyzete tarthatatlanná válik.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr954941750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása