Kertmozi, szúnyogok, Johnny. Depp.
2012. augusztus 24. írta: .loretta

Kertmozi, szúnyogok, Johnny. Depp.

Sajnos Johnny nem mellettem ült, hanem kettővel arrébb. Szóval, van egy ilyen holdudvaros-funzine-es szervezéső kertmozis cucc. Ezen voltunk. Lámadémonnal.

148417_galeria_kertmozi4.jpg

Az ötlet nem új. Hanem régi. Valahol Amerikában volt egyszer egy nagy divat. Autóval is. Volt ez itthon is a 60-as 70-es évek körül. Aztán meg nem. Aztán most megint. Kerti székek, szúnyogok, friss levegő – ami különösen jó hatással volt az allergiámra így augusztus végén. Ja meg sok magas fiú és lány, akiktől nem csak a feliratot nem láttuk, hanem a film felét sem. Vagyis az alsó részét. Szóval azt már sosem tudom meg, hogy ebben a filmben Johnny Deppnek van e álla, vagy teste. Szeme van. Szép. Az első 4 érkező egyébként napágyban ülhet. Ott biztos jobb.

 johnny-depp-sunglasses-rum-diary-1.jpg

A szervezés amúgy korrekt: veszel egy 990 Ft-os jegyet, bemész, kedves hostess lányoknál regisztrálsz, nyersz egy vidámparki belépőt, vagy vacsorát, vagy párizsi utat, megiszod a welcome drinket, keresel egy jó helyet – na mi itt buktunk el - és élvezed a filmet. A felső felét megpróbáltuk. Ja és pirospont: van pattogatott kukorica. Moziélményhez kihagyhatatlan.

 6.jpg

A holdudvar még mindig a régi, bár meglepően kellemetlenül éreztem magam a strandpapucsomban beslattyogva, amikor megláttam, hogy csütörtök este fél 8 körül még nem a kedves belvárosi alkoholisták lepik el a helyet, hanem a sokkal konzervatívabb és kiöltözöttebb, vacsorázni vágyó egyedek. Én nem így nevelkedtem. Éjfél előtt ritkán látok táncos mulatságos helyeket. A grillnél legalább jó meleg volt. Meg máshol is. 40 fok.

A filmről egyébként már van cikk a blogon. Annyit azért megtudtam belőle, hogy ha rendőröket gyújtunk fel, nem illik nevetni. Meg, hogy egymás ölében ülve vezetni vicces. Ja nem, ezt eddig is tudtuk.

Johnny Depp The Rum Diary.jpg

Szóval, aki még vágyik egy kis koraesti romantikára a szabad ég alatt, vagy 990-ért akar mozizni meg cuba librét inni, vagy szereti csak a film felső felét látni, annak kifejezetten javaslom. Itt találjátok a programot és az infókat. Vegyetek szúnyogriasztót és kenjétek be a testetek. Komolyan.

Cuba-libre-cocktail.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr734729360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.24. 17:18:18

tavaly a Balatonon voltam ilyenen, üvegtigrist néztük, nagyon jó volt.:D

Alf (törölt) 2012.08.24. 20:01:48

autósmozi most is van...

www.fovarosiautosmozi.hu/

meg hát a szimpla kertmozi sem a 60-as 70-es években volt.
süti beállítások módosítása