Life Unexpected - Derült égből család (107-108.)
2012. augusztus 14. írta: Szilvásgombóc

Life Unexpected - Derült égből család (107-108.)

Ryan és Baze között a helyzet tovább fokozódik. Ryan már így is ki van akadva a "csók" miatt, Baze ki van bukva, hogy Ryan az ő szerepére pályázil Lux életében.És ez csak még inkább kicsúcsosodni látszik a K100 Rá a kezekkel versenyén. A káoszt pedig csak fokozza, hogy a két pasi halvány lila sejtelme sincs róla, a másik miért van begőzölve... 

S1 - derült égből család.jpg

107. rész

Luxnak és Tasanak is van baja bőven. Tashat be akarja fogadni egy család, ami alapjaiban lehetne örömhír is, csakhogy 3 órányira lennének egymástól. A lányok kétségbe esésükben mindent megpróbálnak, még Tasa anyját is felkeresik, aki a drogos szakadt életéből nagyot ugrott előre. De eddig nem gondolt arra, hogy lányát magához vegye. Kitudja lehet, hogy a lányok felnyitják a szemét. 

A versenyen a verseny a legkisebb dolog, ami történik. Ryan megtudja mi volt Baze és Cate között, Lux végső kétségbeesésében Catehez fordul, könyörög hogy segítsen neki. Cate egyetlen este alatt mindent elveszít. Baze, hogy Lux kedvében járjon mindent megtesz, még Tasat is befogadná. Ám a gyámügyes keresztül húzza számításaikat, de nem sül el olyan rosszul. Cate az aki a rövidebbet húzza.

108. rész

Cate azzal kezdi a napot, hogy összepakolja mindazt, ami Ryanra emlékezteti. Majd elmegy szenvedni... mármint dolgozni. Lux és Tasa is pasik miatt szenvednek, Baze pedig elhatározza, hogy jobb kedvre deríti a lányát, és szerez neki barátokat. Pasit. Apáknak jó tanács: Ne szervezzetek a lányotoknak randit! Na jó lehet, hogy ezúttal tévedtem. Lehet ez a Jones mégis jó arc?!

Cate szenved a munkában és már alig várja, hogy szombat legyen... vagy mégsem. Még akkor is ha Te vagy a hunyó és miattad hagy el a vőlegényed, ezt nem kívánnám senkinek. Add elő egy teljes napon keresztül, hogy boldog menyasszony van, egy esküvői kiállításon. Miközben Cate esküvői ruhákat próbál, Baze feldúlva megérkezik az Expora, hogy rendet vágjon Lux és Ryan kapcsolatában.

Cate.png

Lux végre kezd helyrejönni a Buggal valós szakítás után és talán kezdi kedvelni Jonest. Ám a fene nagy igazság ezt is hazavágja. Luxban feltámad Bug hiánya és üzenetet hagy a srácnak, arra kéri jöjjön haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr554697709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása