Jön a Férjem védelmében negyedik szériája - Új szereplők és még több izgalom a Universal Channel-en
2012. július 21. írta: Szilvásgombóc

Jön a Férjem védelmében negyedik szériája - Új szereplők és még több izgalom a Universal Channel-en

2013 januárjában debütál a Férjem védelmében című sorozat negyedik évada a tengerentúlon. A Universal Channel sikersorozata rengeteg izgalmat tartogat a nézőknek. Az eddig megkedvelt karakterek mellé pedig újak érkeznek majd.

ferjem_vedelmeben_1.jpg

Biztossá vált, hogy a Férjem védelmében nemrég rögzített negyedik évadának epizódjai jövő januárban kerülnek képernyőre a tengerentúlon. A magyar rajongóknak is érdemes figyelni a sorozattal kapcsolatos híreket, hiszen egyre több részlet lát napvilágot a sikersorozat folytatásáról.  Azt már tudni lehet, hogy a Vészhelyzetből is ismert Maura Tierney is csatlakozik a stábhoz. A színésznő egy milliomos bőrébe bújva bonyolítja majd a történetet, de Kalinda manipulatív ex-férjeként is új szereplő tűnik fel, akit Marc Warren kelt életre.

Persze a középpontban továbbra is Alicia Florrick (Julianna Marguiles) áll. A védőügyvéd miután elvált férjétől, Petertől, azzal küzd, hogy egyszerre építse a karrierjét és gondoskodjon a családjáról. A feladat egyre nehezebb Alicia számára, mert közben már a harmadik évét tölti a Stern, Lockhart és Gardner irodában. Ráadásul a kollégájával, Willel történt kockázatos flört miatt a dolgai még tovább bonyolódnak.

ferjem_vedelmeben_4.jpg

A férjem védelmében – Harmadik évad
Minden vasárnap 22:00-kor a Universal Channel-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr564667532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása