Anna Karenina update
2012. június 23. írta: enbee

Anna Karenina update

November 9-én kerül mozikba az új Anna Karenina film, úgyhogy éppen itt volt már az ideje, hogy a készítők meglepjenek minket valami komolyabbal, mint néhány aprócska jelenetfotó.

anna_karenina_2012_xlg.jpg

Szóval az első trailer június 21-től látható a kíváncsi nézelődők számára, ami, gondolom teljesen véletlenül, megegyezik azzal a nappal, amikor a Vronszkij grófot alakító Aaron Johnson feleségül vette barátnőjét és gyermekei anyját, a nála 23 évvel tapasztaltabb Sam Taylor-Woodot.

Johnsonon kívül a 2012-es Anna Karenina legfőbb szereplői Kiera Knightley (Anna), Jude Law (Karenin), Domhnall Gleeson (Levin) és Alicia Vikander (Kitty).

Addig is, ha felkeltette a videó az érdeklődéseteket, ajánlom az 1997-es Sophie Marceau, illetve az 1935-ös Greta Garbo féle változatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr974606855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása