Premierfilmek a 23. héten
2012. június 06. írta: redbandita

Premierfilmek a 23. héten

Most nem sok új film kerül a mozikba, de az év egyik legjobbjának ígérkező sci-fi most debütál:

premier23.jpg

Egy őrült szerelem balladája (Ballada triste de trompeta)

Javier, a Szomorú Bohóc új cirkuszhoz szegődik. A furcsa társulat tagjaival hamar barátságot köt - még a brutális Boldog Bohóccal, Sergióval is, pedig az naponta alázza porig, hogy a többieket szórakoztassa. Javier mindennapjai Natalia, a kivételes tehetségű akrobata bámulásával telnek, pedig a csodált hölgy Sergio gyakran bántalmazott felesége. Javier egyre mélyebb szerelmet érez a rettenetes sorsú Natalia iránt, megpróbálja megmenteni kegyetlen és erőszakos férjétől. Sergio féltékenysége ördögi méreteket ölt: elkerülhetetlenné válik a két férfi összecsapása. Küzdelmük hihetetlen és sokkoló végkifejlete formabontó és felejthetetlen.

Michael

A Michael egy 10 éves kisfiú és egy 35 éves férfi kapcsolatának utolsó öt hónapját dolgozza fel. A férfi házának pincéjében tartja fogva a kisfiút és használja ki őt. A nyomasztó kamaradráma szenvtelenül és őszintén ábrázolja egy pszichésen zavart ember motivációit, s kapcsolatát áldozatával.

Prometheus

Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenről ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem.
Egy szörnyű csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul. Igazi sztárparádé: Michael Fassbender, Idris Elba, Noomi Rapace, Charlize Theron, hogy csak a legnagyobbakat említsem...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr704632789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása