Super Bowl pregame és halftime show
2012. február 07. írta: enbee

Super Bowl pregame és halftime show

A Super Bowl első tíz percében a Patriots szinte labdához sem ért, és nem azt mondom, hogy ez megpecsételte a Vince Lombardy Trophy sorsát, mert a meccs végén bárki nyerhetett volna, de az első negyedes statisztika látványától nem dagadnak majd a bostoni mellkasok, az ziher. Na jó, mérkőzésről nem a mi tisztünk beszámolni, viszont ha már említettem a Super Bowl hétvége posztban, hogy milyen fellépők lesznek a kick off előtt és a félidőben, akkor úgy illik, hogy meg is mutassam őket.

Miranda Lambert és a férje, Blake Shelton indította be az estét Az America the Beautiful című dallal. Az énekesek nem parádéztak, egyszerűen csak kiálltak, és elénekelték a dalt.

Utánuk következett Kelly Clarkson. Az énekesnő nagyon csini volt, tökéletesen énekelt, öröm volt látni őt és hallani. Már amennyit mutatták a közvetítés alatt, mert inkább a játékosokra koncentráltak. Egy foci meccsen. Na de ilyet :]

Miranda rózsaszín és Kelly piros mikrofonja, valamint két óra elteltével kezdődhetett is a halftime show. Madonna is hű volt a lányok divatjához, ő arany mikrofonnal nyomult, méghozzá nem is akárhogyan! W./E. témát nem nagyon sikerült felfedeznem, inkább ilyen egyiptomi-görög-római mixet hoztak össze, és a dalok sem egészen azok voltak, amik előre be voltak jelentve, de őszintén szólva nem is baj, mert a fellépés így volt kerek! A pom pom lobogtatós résztől eltekintve Madonna egy igazi, érett díva volt, a hangja gyönyörű, a fellépése energikus. Bárki is kapja meg a lehetőséget, hogy jövőre felléphessen a Superdome-ban, jobban teszi, ha felköti a gatyáját, mert Madonna igencsak magasra tette a lécet.

A nagy fogadkozás ellenére nem sikerült "botrány" nélkül megúsznia az NFL-nek és az NBC-nek az estét. A PTC (Parents Television Council) egyből kiszúrta, hogy Madonna fellépése alatt M.I.A. bemutatta a középső ujját a kamerának, aminek az okát egyelőre nem tudni, de az igazat megvallva engem például nem is nagyon érdekel. Aki annyira butácska (már bocs, M.I.A. fanok), hogy ilyet tegyen a Super Bowl ideiglenes színpadán, csak hogy felhívja magára a figyelmet, hát... az... elég szegényes bizonyítványról árulkodik. Bár való igaz, hol van ez a cici villantástól? És akkor most jövőre megint visszatérünk az öreg rockerekhez?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr324071814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása