One Tree Hill - 813. és 814.
2011. december 13. írta: enbee

One Tree Hill - 813. és 814.

Volt már egy pár esküvő a One Tree Hillben, de nem mindegyik végződött hitvesi csókkal. Végre Brooke is végig sétálhat a padsorok között, és remélhetőleg semmi nem jön már közbe. A lánybúcsú éppen elég kalandos volt, kijár a csajnak egy nyugis álomesküvő.

augustana.jpg
13. rész: Augustana

A részben történik (The Other Half of Me): Az egész epizód arról szólt, hogy lezajlott az esküvő. És nem fogjátok elhinni, de minden. Gond. Nélkül! Hát számítottatok erre? Semmi törvénytelen, semmi megbotránkoztató, semmi elfutás. És Haley sem szült meg! Majdhogy nem unalmas, nem? Na jó, nem. Az előző, vicces rész után ez volt a sírós rész, minden harmadik monológ vagy párbeszéd megható volt, a térdig könnyben gázolós fajtából. Brooke nagyon szép volt, Jamie iszonyat cuki, Skills pedig egy állat, de ezt eddig is tudtuk. Alex egyre jobb barátságba kerül Quinnel, Mia megint összejött Chase-szel, és a Scott házaspárnak kislánya lesz. Reméljük nem Janie lesz a neve.

soso.jpg
14. rész: SO&SO

A részben történik (Holding Out for a Hero): Az utóbbi időszak eléggé eseménydús volt a legtöbb szereplő életében, ezért joggal hihetnénk azt, hogy egy kis nyugalom jól jön mindenkinek. De nem így van, a csajok kifejezetten unják magukat! Brooke kitalálja, hogy ő és Haley legyenek szuperhősök, még kosztümöket is varr maguknak, aztán pedig Quinn is csatlakozik hozzájuk, és megmentenek egy középiskolás lányt az őt folyton piszkáló évfolyamtársaitól. Clay is hőst alakít, ő szembeszáll Kellerman professzorral Nate óráján.

Alex az új filmjében elénekelhet egy dalt, ezt pedig a Red Bedroom Recordsnál szeretné felvenni. Mia persze kiteszi a szűrét, de Haley elsimítja a dolgokat. Kiderül, hogy Alexnek nincs is rossz hangja! Úgy tűnik, a zene közelebb hozhatja egymáshoz az ellenségeskedő csajokat. Chase eközben önkéntesnek jelentkezik a nagy tesó programhoz, és Chuck "bátyja" lesz. A zötyögős kezdet ellenére a rész végére már eléggé jól kijönnek egymással a fiúk. Ja és a Millie-Mouth duó úgy dönt, hogy újra összeköltöznek. Végre!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr503449069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása