One Tree Hill - 811. és 812.
2011. december 09. írta: enbee

One Tree Hill - 811. és 812.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi történt eddig a nyolcadik évadban, kattintsatok a poszt alján található One Tree Hill vagy Tuti Gimi címkére. RedBanditának hála már az első néhány évad (1., 2. és 3.) összefoglalóját is megtaláljátok a PopKulton!


11. rész: Gavin DeGraw

A részben történik (Darkness on the Edge of Town): Sok mindent mondhatunk Tree Hillre, de azt nem, hogy unalmas hely lenne. Most például egy hatalmas vihar csap le a városra, és ezt az alkalmat választja az ál-Sarah alias Katie a visszatérésre és bosszúra. Clay távollétében Quinn egyedül van a házban, jót bújócskázik-fogócskázik a vetélytársával, és ahogyan az a Hegylakóban lenni szokott: a végén csak egy maradhat.

Szintén a gány időnek "köszönhető", hogy Lauren, a hátsó ülésen Madisonnal, Chuckkal és Jamie-vel balesetet szenved a hídon. Brooke ér elsőként a helyszínre, segít mindenkinek kimászni, de Jamie beragad. Lauren a másik két gyereket kórházba viszi, de Brooke Jamie-vel marad. Megérkezik a helyszínre Julian is, ám ekkor egy figyelmetlen sofőr a folyóba löki Brooke-ékat, és hogy tetézzük a bajt, a gát átszakadásával az egyébként nem túl mély folyó vízszintje rohamosan emelkedni kezd. Juliannak nem csak Jamie-t, hanem a most már szintén beszorult Brooke-ot is nagyon gyorsan ki kellene valahogyan mentenie a roncsból. Említettem már, hogy a vízszint rohamosan emelkedik?

tega_and_sara.jpg
12. rész: Tegan and Sara

A részben történik (The Drinks We Drank Last Night): Ez a rész kaphatta volna akár azt a címet is, hogy Hangover - The Girl Edition. Brooke lánybúcsúját tartják a csajok, elvileg egy spa a helyszín, ami fogjuk rá, hogy veszélytelen. Azonban másnap reggel totál részegen ébred az összes résztvevő (Haley-t kivéve)! Apróbb változások is végbe mentek a ködös éjszaka alatt: Millie-nek lett valahogyan egy tetoválása, Quinn szerzett egy nyelv piercinget, Sylvia elhagyta a mobilját, Brooke a jegygyűrűjét, és valahonnan szereztek a csajok egy gördeszkázó kutyát! Hogy kiderítsék, mi történ velük, két csoportra oszlanak. Millie, Quinn és Alex a tetováló szalonban kezdik a nyomozást, Brooke, Sylvia és Haley pedig Dave Navarro koncertjének helyszínére mennek, akinek a számát csokival felírva találták meg Brooke combján. Mozgalmas kis este lehetett!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr253448984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása