Seventeen pasimustra - 2011
2011. november 27. írta: enbee

Seventeen pasimustra - 2011

Mostanában nem igen kíméltük önöket, Hölgyeim! Először RedBandita mutatta be, hogy a People magazin szerint kik voltak az idei év legszexisebb pasija, utána pedig én gyűjtöttem össze, hogy Bradley Cooper előtt kik birtokolták ezt a kitüntető címet. Jelentem azonban, hogy a fiatalabbak is hallatták a hangjukat! A Seventeen magazin (12-21-es célközönséggel) is leközölte a saját kis gyűjteményét, ami egészen biztosan Taylor approved!

A férfi-háremet a Lily Collins ügy után ismét szingli (bár ki tudja a lépést tartani a fejleményekkel) Taylor Lautner vezeti, aki a Seventeen riporterének azt is elmondta, hogy karrier szempontjából a nagy-nagy célja, hogy Oscar-t nyerjen! Erre mondjuk a Twilight filmekkel túl sok esélye nincsen, de hát hamarosan véget ér a nagy vámpír saga! A kép a Seventeen magazin számára készült.

A többi fiú már nincsen rangsorolva, csak jönnek egymás után, szépen sorjában. Mondjuk ábécé szerint.

Ez alapján a következő amerikai tini kedvenc egy brit fiú, Joshua Bowman! Josh-t hetente láthatjátok a Revenge című sorozatban, ahol ő játssza Daniel Graysont, a főszereplő pasiját. Mr. Bowman egyébként nagyon tudja, mivel lehet a csajokat megfogni (ismert barátnői mesélhetnének erről), legalábbis az alapján amit a Seventeen "Könnyen szerelmes leszel?" kérdésére válaszolt. "Reménytelenül romantikus vagyok. Amikor szerelmesek leszünk, mindannyian Shakespeare-ré válunk. Költők leszünk. Szerelmes levelek, virágküldés - imádom az egészet." Őszintén csajok, egy ilyen pasi, aki virágot küld és szerelmes levelet ír?! Létezik ilyen?

Dave Franco egyelőre még nem olyan híres, mint James bátyja, de ami késik, nem múlik. A külső adottságai mindenesetre meg vannak ahhoz, hogy tinilányok milliói imádják világ szerte. Félre értés ne essék, Dave több, mint egy csinos kis pofika. Nézzétek meg a Funny or Die videóit, és érteni fogjátok, hogy mire célzok. Jó dolog, hogy nem állt meg a fiú a modellkedésnél.

Logan Lermant őszintén szólva Percy Jacksonként láttam először, a Gamert csak utána néztem meg, és jaj de meglepődtem! Ennél már csak az meglepőbb, hogy a srác azt nyilatkozta a Seventeennek, hogy ha lányokról van szó, akkor ő bizony még mindig zavarban van. Azért az Oysternek készített Nabil Elderkin fotók alapján nehezen hihető ez az állítása, de legyünk annyira jóindulatúak, hogy ne kérdőjelezzük meg a kijelentését. Ilyen pofinak ez jár :]

Landon Liboriont többek között a Terra Novából, a Degrassiból, és a Derült égből családból is ismerhetjük, de ami jelen pillanat még fontosabb, hogy a Seventeen Hot Guys Special-jében messze ő nyilatkozta a legédesebb dolgokat. Például. Szerinte a szerelem olyan, mint egy méhecske, mert bánthatja az embert, de ugyanakkor ő csinálja a világ legédesebb dolgát is. Na erre varrjatok gombot!

Szégyen, nem szégyen, én Denzel Whitakert nem ismerem. Mármint nem csak személyesen nem, de (tudtommal) filmekben, sorozatokban sem láttam. Minden esetre a 2011-es évben két mozifilmben is játszik: a Warriorban, és Taylor Lautner mellett az Elhurcolva című kergetőzésben is. Denzel számlájára legyen írva, hogy ő nem jópofizott arról, hogy ő milyen egy széplelkű, rendes, kedves srác. Szeret csajozni, de játékokat nem játszik. Bár úgy tűnik, ha elkéri a számodat, az még nem feltétlenül jelent bármit is nála. Hm, szóval mégis játszik?

Kenny Wormald már nem annyira fiatal, Denzelnél például hat évvel idősebb. De nem baj, a tánc jó karban tartja. Mert hogy Kenny főként a táncolós filmekből mosolyog ránk vissza, és népszerűségét leginkább a 2011-es Footloose remake-nek köszönheti. Saját bevallása szerint Kenny egy kicsit rossz fiú, egy kicsit pedig mama pici fia, de hogy melyikből van belőle több, azt döntsétek el ti. Táncolni mindenesetre tényleg tud!

Vezeték nevének hála Anton Yelchinnel zárhatjuk a sort, aki bár nem a legidősebb ezen a listán, de a szakmát tekintve igazi veteránnak számít. Lányok, akik távkapcsolatban élnek közületek, azok mindenképpen olvassák el Anton mini interjúját a Seventeen-ben, mert okos, érdekes dolgokat mond. Én mindenesetre megnézném vele a Like Crazy-t. Főleg, ha úgy néz ki, mint a V Man 2009-es nyári számában.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr593409261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása