A People Magazin pasimustrája - visszatekintés
2011. november 20. írta: enbee

A People Magazin pasimustrája - visszatekintés

RedBandita megmutatta nektek, hogy a People Magazin szerint kik az idei év legszexisebb pasijai. Nehéz lenne bármit is hozzá tenni, a képek magukért beszélnek. Mondjuk lenne egy-két csere javaslatom, de hát melyikünknek nem?

Én most egy kis időutazásra szeretnélek invitálni titeket! Nézzük meg együtt, hogy kik voltak az előző évek bradleycooperjei!

Tavaly, nem túl nagy meglepetésre, első sorban a Nász-ajánlat hatására, az egyértelmű nyertes Ryan Reynolds volt. Bár a címet azt hiszem nem ennek a címlapfotónak köszönheti...

Az utóbbi, ha nem minden idők legszexisebb kalóza Johnny Depp, e felől nincs kétség. 2009-ben viszont nem csak a kalózok között lett ő a nyertes.

Hugh Jackmanre egy életre rásütötték a legszexisebb jelzőt, mondjuk nem is alaptalanul. És még csak vetkőznie sem feltétlenül muszáj a hatáshoz.

Matt Damon azon kevesek egyike, aki nem a pucér felsőtestével hódított meg minket. Annyi jópasis listán szerepelt már Matt, hogy éppen ideje volt végre, hogy nyerjen is egyet! Mondjuk 2007-ben a People szavazását.

George Clooney, aki úgy tud mosolyogni, hogy az csak na! Emlékeztek még Ross dokira? Na azóta egyre csak jobb lett!

El sem hiszem, hogy ilyen régen volt, amikor Matthew McConaughey-t tartottuk a legek legjének... Azért egy jó szerep biztosan újra a potenciális nyertesek közé repítené őt...

... és Jude Law-t is. Mert ugye szeretjük a rosszfiúkat, még ha néha angyalbőrbe bújnak is.

Johnny Depp ismét. Sparrow kapitány felemelkedésének hajnalán.

Jennifer Lopez oldalán Ben Afflec még szexis volt, egészen pontosan a legszexisebb. Aztán Lopezt lecserélte Garnerre, és eltűnt a radarról. Van összefüggés?

Hopp, egy James Bond! Aki eljátszhatja a 007-es szerepét, annak alapból kellene kapnia valami díjat. A 2001-es Pierce Brosnan éve volt

Nem csak Ben Afflec-nek volt Jenniferje "megválasztása" idején, de Brad Pittnek is. Ő is lecserélte a sajátját, azóta nincs a listán. Mizu, Brangie?

Richard Gere-ről életem végéig Edward Lewis fog beugrani. Még ha kicsit meg is öregedett közben, és kifehéredett a haja, ő akkor is Vivivan Edwardja lesz, fehér lovon, tériszonnyal. Mondjuk '99-ben Ike Maggie-nek köszönhetően nyert, de számít ez?

Azért 56 évesen legszexisebbnek lenni már jelent valamit! Mondjuk Harrison Ford nem igazán értette, hogy mitől lenne pont ő szexis, de nekünk van ehhez két szavunk. Indiana. Jones.

Még egy George Clooney. Mit mondhatnék még, amit pár "évvel" arrébb nem mondtam el? Csak nézzetek rá a borítóra.

Denzel Washington állítólag attól szexis, hogy nagyon szimmetrikus az arca. Mi ezt úgy fogalmaznánk meg, hogy kellemes a szemnek :]

Jó kis éveket zárt Brad Pitt ezzel a címmel: olyan filmek voltak zsinórban mögötte, mint az Interjú a vámpírral, a Szenvedélyek viharában és a Hetedik. Az a csoda, hogy nem nyert korábban!

Nem választottak legszexisebb pasit 1994-ben, talán mert egy évvel korábban dupláztak, és egyből egy párost választottak meg a legek legjének. Cindy Crawford és Richard Gere együtt, a mindenkinek megfelelés jegyében.

Nick Nolte rosszfiús szerepeivel vált ismerté, úgyhogy kell hogy legyen benne valami nagyon-nagy plusz, amivel így is nyerni tudott. Nem jellemző, hogy az ő karaktere megnyerjen egy ilyen fontos titulust.

Patrick Swayze-vel ugyan az a helyzet, mint Richard Gere-rel: egy másik szerep miatt szerettük meg őt nagyon, nem pedig azzal, aminek köszönhetően ezen a listán szerepel. Bár Swayze esetében a Ghost miatt sem panaszkodhatuk, úgy érzem.

Tom Cruise már 1990-ben a legszexisebb lett, és az igazat megvallva nem is ok nélkül. Csak pár "adat": Top Gun. Pénz színe. Koktél. Esőember. Született Július negyedikén. Nicole Kidman.

Azt hiszem Sean Connery volt a legidősebb, aki megkapta ezt a címet. Túl James Bondon, és az Indiana Jones filmeken, a korosodó színész 1989-ben szexisebb volt mindenki másnál.

John Kennedy 27 éves, idősebbik fia igazi aranyifjú volt. Ennek megfelelően sokat bulizott, modellekkel randizott, és nem mellesleg újságot adott ki. 1999-ben érte utol a Kennedy-átok, és feleségével, illetve sógornőjével együtt egy repülőgép balesetben halt meg.

Az L.A. Law című sorozatban játszott ügyvédet Harry Hamlin, és ennek köszönheti a szexi-skatuját. Mondjuk én inkább a Veronica Marsból ismerem, de az alapján millió százalék, hogy nem nyert volna. Bár a két sorozat között majdnem felnőtt egy nemzedék, szóval ki tudja?!

Mark Harmon 1986-ben, még barna hajjal, a Simlis és a szendével és az Egy kórház magánéletével a bugyrában legszexisebb lett. Az azóta eltelt évek szerintem semmit sem ártottak a sármjának, kedves Gibbs különleges ügynök.

Na hát 1985-ig megyünk, és nem tovább. Mert akár hiszitek, akár nem, volt idő, amikor Mel Gibson normális, botrányoktól mentes, vonzó férfi volt. Talán igaza volt, és túl hamar történt vele minden? Vagy inkább a partnerválasztással vannak problémái... Az örök felesleges kérdés: Mi lett volna, ha...?


Képek forrása a people.com

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr643396664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvásgombóc 2011.11.21. 14:34:25

Itt sokkal kevesebb kivetni valóm van, mint az idei listában.
Habár a legjobbak közül nem is igen lehet :P ma már kétszer is végig pörgettem :P

redbandita 2011.11.21. 17:37:35

húúúú azért jó sokat változott az idők folyamán az "ideális" férfi. Már ha létezik ilyen fogalom egyáltalán :P Nekem azért itt is akad néhány személy, akik nem igazán illenek a képek, de valószínűleg mindenkinek más az ízlése, így nehéz eldönteni, hogy kinek van helye egy ilyen listán és kinek nincs... Mindenesetre az azért jelent valamit, hogy Johnny Depp kétszer is győzedelmeskedett :)

enbee 2011.11.21. 18:47:11

@Szilvásgombóc: @redbandita: azért ha bele gondolunk, egy jó pasiból akkor lesz (hivatalosan) nagyon könnyen über-szuper szexi pasi, amikor divatba is jön. ha megnézitek a listát, akkor a pasasok többsége akkor nyert, amelyik évben volt vmi nagy dobása. úgyhogy szerintem ez nem annyira egyéni ízlés, mint "divat" függő

mondjuk Harry Hamlinben én még mindig nem látok semmi szexiset, a többiekben azért van valami :P
süti beállítások módosítása