The Borgias - Borgiák 107.
2011. augusztus 23. írta: Szilvásgombóc

The Borgias - Borgiák 107.

Egyre izgalmasabb. Egyre szövevényesebb. És már csak két rész van hátra az első évadból!

 
 
Della Rovere bíboros úgy fest, megkapja, amit akar. Vagy mégsem? A dolgok nem éppen úgy történnek, ahogy ő azt elgondolta. „Aki másnak vermet ás, maga esik bele” szokták mondani, de ezúttal sokkal nagyobb a tét. Ha a cselszövő bíboros nem tesz valamit, hogy megállítsa a francia királyt és seregét egész Itália romba dőlhet. Minderre Della Rovere akkor döbben rá, amikor látja miként mészárolják le a franciák Lucca városát. A milánói herceg és más olasz hercegek inkább behódolnak, vagy megpróbálnak idejében menekülni.
 
A pápa nagyon aggódik lánya miatt (van is miért!), aki oly távol került tőle, így hogy hírekhez jusson szeretőjét, Giuliat küldi a Sforza birtokra. Sejtelme sincs milyen jól időzített. Giulia hamar rájön Lucrezia titkára és annak következményére. Utóbbiról még maga Lucrezia sem sejt semmit. Hamar tudomást szerez arról is, hogy a Sforza család nem hajlandó harcolni a pápa oldalán. Sőt inkább ellene akarnak fordulni… (engem egy cseppet sem lepett meg, ennek a Sfozának még a szeme sem áll jól.) Így Giulia ráveszi Lucreziát a menekülésre. Ebben nem más segíti őket mint Paulo.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr473174559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvásgombóc 2011.08.24. 08:35:06

@K.Adrika: Az bizony! Kíváncsi vagyok, mikor érkezik a folytatás.
süti beállítások módosítása