Májusi filmzápor
2011. április 30. írta: redbandita

Májusi filmzápor

Májusban is lesznek olyan filmek, amiket sokan (köztük én is) nagyon várok. Ti melyiket várjátok a legjobban: Vin Diesel újabb Halálos iramját, vagy a Karib-tenger kalózainak negyedik izgalmakat ígérő epizódját, a Másnaposok folytatását vagy valami teljesen mást? Elárulom, hogy én miket várok és mit remélek tőlük. Mivel májusban viszonylag kevés filmet mutatnak be, gondoltam néhány DVD megjelenéséről is beszámolok.

Május 5.

Halálos iramban - Ötödik sebesség (Fast Five)

Már a negyedik rész is sokkal jobban tetszett, hiszen visszakaptuk benne a megszokott párost Domot és Briant. Ettől a résztől tehát azt vártam, hogy izguljak, szórakozzak, és nevessek. Azért írom ezt múlt időben, mert ezt a filmet már volt szerencsém megnézni. Teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, még felül is múlta azt. Vin Diesel és Paul Walker párosa kiegészül Dwayne "The Rock" Johnsonnal. Elmondhatom, hogy a tesztoszteron szinte érezhető volt amint Vin és Dwayne egymásnak feszült. Kb 200 kiló szín tiszta izom. Brutál. Hamarosan jelentkezek majd a film kritikájával is. Addig is:

Május 19.

Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken (Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides)

Mindig félek egy kicsit a folytatásoktól, de a kíváncsiságom általában felülmúlja ezt az érzést, ezért mindig ráveszem magam, hogy megnézzem egy-egy nagysikerű film folytatását. Valószínűleg így lesz ez most is! Izgatottan várom mit tudnak még kihozni a sztoriból. Az is érdekel, hogy Pénelope Cruz hogyan tud majd helytállni Johnny Depp oldalán.

Május 26.

Másnaposok 2 (The Hangover Part II.)

A világpremierrel egy időben a hazai mozikba is megérkezik a Másnaposok folytatása. Enbee már adott Nektek egy kis ízelítőt, amit meg is nézhettek itt. Ebben a részben Stu készül megházasodni, így most Thaiföldön kerül sor a féktelen bulizásra, és az azutáni másnaposságra. Amit várok tőle az természetesen rengeteg poén, sok-sok nevetés. De azt hiszem ezt meg is kapom majd, nézzétek csak:

Aki nem talált ezek között megfelelőt, vagy nem szeret moziba járni, azok elárulom, hogy májusban megjelenik DVD-n:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr772866966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása