Premierfilmek a 10. héten
2011. március 10. írta: redbandita

Premierfilmek a 10. héten

A héten jön animáció, vígjáték, thriller, szóval mindenki találhat magának valót:

 

Anyát a Marsra! (Mars Needs Moms)

A Walt Disney legújabb egész estés filmje ezúttal a Földönkívüliekről szól. 3D-ben és IMAX 3D-ben is megnézhető. Én IMAX 3D-ben láttam és nagyon tetszett, szóval mindenkinek ajánlani tudom. A történet alapján nők uralják a Marsot, a gyerekeiket robotok nevelik, amikhez nőket/anyákat rabolnak el a Földről. Milo anyját is elrabolják, de a fiú felébred és felcsimpaszkodik az űrhajóra. Mielőtt a Nap, meg kell mentenie az anyját, különben...

Kellékfeleség (Just go with it)

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, ami valószínűleg sok nevetést nyújt majd mindannyiunknak. Adam Sandler egy szívtiprót alakít, aki mindent bevet, hogy csajokat tudjon felszedni. Van egy "álgyűrűje" is, ami csak úgy vonzza a csajokat. Ám most egy olyan nővel találkozik, akit hosszabb távon is szeretne maga mellett tudni. Szóval elhiteti a csinos, szőke lánnyal, hogy válófélben van. Na ehhez kell a kellékfeleség, és két kellékgyerek. Megkéri a titkárnőjét, hogy játsszák el a "házasságuk" csődjét. Hazugságot, hazugságra halmoznak, és ez sok poénhoz vezet.

A Rítus (The Rite)

Anthony Hopkins a főszereplője ennek a misztikus filmnek.A fő témája a filmnek a katolicizmus. Egy hitében megrendült fiatal pap, Colin O'Donoghue a Vatikánban képezi tovább magát, és kénytelen megtanulni az ördögűzés szabályait. Rómában találkozik Lucas atyával, azaz Sir Anthony Hopkins-sal. Innentől kezdve másképp tekint az egyházra, a hitre és az ördögre. Hiszen Lucas atya ismeri a hit sötét oldalát is. Az idős pap az életét tette a gonosz elleni küzdelemre, és nem válogat az eszközökben. Azt reméli, hogy rátalált rég keresett tanítványára.

Egy család (En Familie)

A berlini fesztiválon díjazták, ezt a dán filmet. A történet szerint Ditte egy híres pék família sarja, de ő nem ezt akarja csinálni. Kicsit olyan ez, mint a Szerelem, pasta, tenger. Ditte be akarja utazni a világot, élni az életet. Úgy néz ki, hogy mindez valóra is válhat, mikor felajánlják neki az álom munkát New Yorkban. Édesapja súlyosan megbetegszik, és úgy tűnik, hogy Ditte kénytelen lemondani az utat. Ditte választás elé kerül: vagy követi álmait, vagy otthon marad, hogy összetartsa széteső családját...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr232727722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása