Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (106)
2011. február 14. írta: Szilvásgombóc

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (106)

Aki eddig hiányolta a gengszter filmekre jellemző vérontást, annak a mostani epizód kedvez. Jimmy és Al Mr. Torrioval együtt megbeszélésre indulnak, hogy megosszák a területet ellenfeleikkel. Az egyezkedés vérfürdővel végződik.

 

Személy szerint így is túlzottnak tartom a meztelenkedést a sorozatban, de az, aki nem ért egyet velem örülhet egyre „pikánsabb” jeleneteket láthatunk.
 
Az előzőekben írtam, hogy Mrs. Schroedertől még meglepő dolgokat várhatunk. Elfogadja Nucky ajánlatát és hagyja, hogy a férfi gondoskodjon róla és gyermekeiről. Az asszony szerintem nem erre számított, vagyis hogy valamiféle „ágysokházába” költöztette a férfi. Fényűző sokszobás luxuslakás. Őszintén úgy gondolom nem éppen erre számított az asszony amikor Nuckyval kapcsolat bonyolódott.
 
Mindig is sejtettem, hogy ezzel a Van Alden szesztilalmi ügynökkel valami nincs rendben, de erre nem gondoltam. Sosem lehet érzelmet látni az arcán, egy kimért jégcsap ez az ember. De az szemmel látható, hogy érdeklődik Mrs. Schroeder iránt. Nézegeti a fényképét és majdnem mosolyra húzódik a szája. De csak majdnem. Ez még nem lenne önmagában olyan fura, de az amit ezek után művelt… Olyan módon készült elő, mint valami szertartás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr282644727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása