Premierfilmek a 49. héten
2010. december 01. írta: redbandita

Premierfilmek a 49. héten

A héten viszonylag kevés filmet mutatnak be, de mindegyik jónak ígérkezik. Az egyik egy magyar film, ráadásul egy folytatás, Zimmer Feri 2. Aztán jön a sokadik egész estés Disney film, az Aranyhaj és a nagy gubanc. A harmadik film egy vígjáték, Katherine Heigl főszereplésével, az Ilyen az élet!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Nem az a tipikus Disney film, mint a Csipkerózsik vagy a Hófehérke stb. De a legutóbbi Hercegnő és a békánál is "modernebb". Nem rajzolt, hanem animációs. A történet sem egy tipikus rózsaszín történet. Sokkal inkább a vicces kategóriába tartozik. Már a sztori maga is az, hiszen a főhős Flynn Ryder egy sármos, de körözött bűnöző. Flynn éppen egy toronyban próbál menedéket találni. De a torony már foglalt, egy 21 méter hosszúhajú lány lakja. Őt eddig Rapunzelként ismertük, de most Aranyhajnak hívják. A legenda szerint a lány akkor szabadul fogságából, ha valaki megmenti. Így a páros alkut köt. És a kalandok megkezdődnek!

Ilyen az élet

Katherine Heigl valószínűleg sokaknak ismerős, hiszen ő a Grace Klinika Izzie Stevens-e, de több vígjátékban is szerepelt már pl. a Bérgyilkosékban vagy a 27 idegen igenben, Csúf igazságban. Most egy Holly nevű nőt alakít, aki sikeres üzletasszony. Eric is sikeres a szakmájában, de emelett hatalmas nőfaló is, és a motorjáért is rajong. Randiznak, de nem jól sül el. Ezután már csak annyi biztos, hogy utálják egymást, viszont szeretik a keresztlányukat. A sors ekkor szól közbe... Egy tragédia miatt csak ők ketten maradnak a kislánynak, így kénytelenek összeköltözni, hogy együtt neveljék Sophiet.

Zimmer Feri 2.

Én nagyon várom ezt a filmet, mert az elsőt is nagyon szerettem, ráadásul Reviczkyt is nagyon kedvelem. Ezúttal nem a Balatonon lesz frei az a bizonyos zimmer, hanem egy kastélyszállóban. Ez egy elátkozott kastély, legalábbis a városi legendák szerint. Az élelmes család persze ismét pénz lehetőséget lát a szituációban. Én nagyon várom, hogy ebből mi lesz?!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr542487109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása