Justified - A törvény embere 1. évad 4. rész (104.)
2010. október 31. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 4. rész (104.)

Mindenki követ el hibákat. Még Raylan is. Ebben a részben egy múltbeli hibáját hozhatja helyre. Annak idején megszökött egy őrizetese, magára hagyta, hogy fagylaltot hozzon. Évek teltek el az eset óta, de most itt az új lehetőség, Rollie Pike felbukkant, és bajban van.

 
Rollienak választania kell, vagy a rendőrséggel van és elfogadja a tanúvédelmet, amit korábban visszautasított, vagy a kartell markába kerül. Rollie egy kartell elől bújkált egészen idáig, az ő pénzüket mosta, amikor elege lett és egy kis "zsebpénzzel" lelépett tőlük.
 
De most nem csak magára gondol, hiszen szerelmes. Igen a szerelem a rosszfiúknak is kijár. Habár, ha jobban meggondolom már nem rossz, jó útra tért. Fogászként dolgozik, és csak azoktól fogadja el a fizetséget, akiknek tényleg van miből adniuk. És ez az, ami bajba sodorta. Valaki (aki tudott volna) nem akart fizetni. Rollienál elszakadt a cérna, és visszavette, ami az övé.  Erről pedig a média is beszámol, így Raylan mellett, a drogkartell is a fogorvos után ered.
 
Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr952411162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása