Vámpírnaplók - 204 - Memory Lane
2010. október 09. írta: enbee

Vámpírnaplók - 204 - Memory Lane

A második évad negyedik része 3 főbb csapásvonal mentén halad. Egyrészt itt van nekünk Caroline, akit újra megkörnyékezett Katherine; aztán Stefan, aki stratégiát váltva próbálja meg kideríteni, hogy Katherine miért jött vissza Mystic Fallsba; végül pedig a játék neve: hogyan ugrasszuk ki a vérfarkast a bokorból?

Caroline elég nehéz helyzetbe került. Egyrészt itt van Katherine, aki csúnya erős vámpír és "kér tőle valamit", másrészt meg hát Elena nagyon régóta a barátnője, és sajnos ő áll a kérés rövidebbik végén. Caroline saját tapasztalata alapján úgy dönt, hogy talán Katherine-nek igaza van abban, hogy a vámpír-ember párosítás szerelemben sem túl szerencsés, ezért teljesíti a parancsot, és megpróbálja Elena fülében is elültetni a bogarat. Illetve távol tartani őt Stefantól, amíg Katherine beszél vele.

Ez a beszélgetés azonban nem alakul túl jól. Egészen konkrétan Stefan a már megismert péncében lévő cellába dobja a csajt, és verbénával kínozgatja azért, hogy megtudja végre az igazságot. Nem hiszem, hogy azt kapta, amire számított volna! Katherine ugyanis elmondja neki az egész történetet arról, hogyan menekült meg a halál elől, és ennek mi köze volt a nagy ellenség vérfarkasokhoz.

Na és akkor végre témánál is vagyunk. Vérfarkasok! Amerikában szokás a nagy párosoknak nevet adni, így lett például Haley meg Nathan (One Tree Hill) Naley, Veronica meg Logan (Veronica Mars) LoVe. És most úgy érzem, eljött az ideje, hogy Damon és Mason is magkapja a saját becenevét. Mondjuk Mamon. Vagy... Dason. Na jó, ezen még gondolkozni kell. A lényeg, hogy Damon (Alaricon keresztül) ráveszi Jennát, aki Masonnel egy suliba járt anno, hogy hívja meg a pasit magához és tartsanak maguknak egy kis ivós bulit. Damon célja, hogy lebuktassa Masont, de az este végül a fegyverszünet megkötésével végződik. Egészen addig, amíg Damon le nem szúrja Masont egy ezüstkéssel...

Az epizód screenshotja:

A következő rész tartalmából:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr792358380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása