Új sorozatok a 28. héten
2010. július 04. írta: redbandita

Új sorozatok a 28. héten

Rengeteg új sorozatot ajánlunk erre a hétre:

  • Árva angyal (TV2): az árvalány kalandjai, egy szerelem bonyodalmai, egy furcsának tartott házasság, és egy terhesség. Címszavakban így tudnám összefoglalni ezt a telenovellát... (VIDEÓ)
  • Elit gimi (M1): hogyan kezd a munkának egy vidéki tanár a főváros egy elit gimnázimuában?
  • Moonlight- Holdfény (Viasat 3): egy újabb vámpírsorozat! Ezúttal egy "jó" vámpír kalandjait követhetjük végig... (VIDEÓ)
  • Cleveland Show (Comedy Central): a Family Guy spinoff sorozata, főszereplő a frissen elvált Cleveland... (VIDEÓ)
  • Hármastársak-Big Love 4. évad (HBO): egy férj és három feleség, Bill és nejeinek újabb izgalmas kalandjai
  • A szerelem rabjai (RTL Klub): 2 szerelmes pár története, tele bonyodalmakkal...
  • Bonekickers- Elveszett kincsek kalandorai (RTL Klub): kalandok egy régészcsapattal...
  • Murdoch nyomozó rejtélyei (Story): Sherlock Holmes módszereivel bukkan a gyilkosok nyomára...
  • Újra adásban: Reaper-Démonírtók 2. évad (AXN), Grace Klinika (Cool) Párizsi Jóbarátok (M1)

 

Árva angyal (TV2)
Marichuy a főhősnő ebben a hétfőn kezdődő szappanoperában. Ő az angyal. Ami elég érdekes mivel a történet szerint a lány egy árvaházból megszökve, lopásból és csalásokból tartja fenn magát. El is ítélik, büntetésül egy pszichológus házába kerül. Rengeteg bonyodalom árán, de összeházasodnak, aztán a férfiről kiderül valami… Szétválnak útjaik, de a kapcsolat nem múlik el „nyom” nélkül. Közben feltűnnek Marichuy igazi szülei is…

Elit gimi (M1)
Ezt az olasz sorozatot az M1 hétfőtől vetíti. Antonio Cicerino egy vidéki iskolában tanít olasz irodalmat, ám új állást kap. Egy római elit iskolában fog tanítani ezentúl. Így lányával együtt a fővárosba költözik. A lánya, Elena először nem akar Rómába menni, szereti a vidéki életét, és a barátait. De apjával kell tartania a fővárosba… Vajon milyen élet vár majd rájuk?

Holdfény- Moonlight (Viasat 3)
Hétfőn láthatja az első részét ennek a sorozatnak az, aki eddig nem látta volna. Annyit leszögezek, hogy a vámpír rajongóknak egy újabb csemege a Moonlight. Mick St. John egy magánnyomozó, annyiban tér el egy átlag nyomozótól, hogy ő vámpír. Felesége tette azzá, és mivel a vámpírok nem öregszenek Mick is örökre „30 éves” marad. Persze mint azt megszokhattuk ennek a vámpírnak is különleges képességei vannak, de ő arra használja ezeket, hogy védelmezze az embereket. Egy napon megismeri Beth Turner riporternőt, és ezáltal az örök szerelmet… Vagy mégsem?

Cleveland Show (Comedy Central)
Keddtől tűzi műsorra a Comedy a Family Guy-ból megismert Cleveland kalandjait. Cleveland a Family Guy egy mellékszereplője. A sztori, hogy Cleveland épp most vált el feleségétől és úgy dönt Kaliforniába költözik. De odafelé még beugrik szülővárosába, ahol összefut régi szerelmével. A sorozat egyébként nagyot bukott Amerikában, de akik szeretik a Family Guy-t azoknak érdemes belenézni a Cleveland Show-ba is.

Hármastársak-Big Love 4. évad (HBO)
Keddtől látható a nagysikerű sorozat legújabb, negyedik évada. A film főszereplői: Bill Henrickson és három „felesége”, Barb, Nicki és Margene. Bill üzletember Salt Lake City-ben, és nincs könnyű dolga… Egyensúlyoznia kell a munka, három ház, kilenc gyerek, és három feleség között. Ebben az új évadban is számos megpróbáltatást kell kiállnia Billnek. Annak ellenére, hogy ősi vetélytársa, Roman Grant halott, újabb és újabb problémákkal kell megküzdenie Bill-nek. És ha mindez nem lenne elég, a főhősnők is újabb és újabb kalamajkába kerülnek…

A szerelem rabjai (RTL Klub)
Szerdán indul a Szerelem rabjai! Ebben az argentin romantikus filmsorozatban két szálon futnak az események. Az egyik szál Juan Manuel vidéki munkás és Paz fölbirtok tulajdonosnő között szövődik. Vajon beteljesedhet-e a szerelmük? A másik vezérfonal Paz lánya, Barbara és Nicolas a testőr között feszül! Szó szerint, hiszen a fiatalok először nagyon utálják egymást, de aztán…

Elveszett kincsek kalandorai- Bonekickers (RTL Klub)
Ezt a kalandsorozatot szombattól láthatjuk az RTL Klub képernyőjén. Egy régészcsapat tevékenységét követhetjük nyomon az egyes epizódokban. A csapat vezetője Gregory Parton (Hugh Bonneville). Veszélyes, izgalmas világban kalandozhatunk a különböző részekben. Jó kis szombat délutáni kalandnak tűnik!

 
Murdoch nyomozó rejtélyei (Story)
William Murdoch nyomozásait is szombattól követhetjük nyomon. A történet a XIX-XX. század fordulóján játszódik, Murdoch pedig Sherlock Holmes-típusú detektív, aki kegyetlen gyilkossági ügyekre derít fényt. Persze a kalandok során barátságokat is köt.

Újra adásban:
Keddtől az AXN-en újra látható a Reaper- Démonírtók 2 évada. A Cool TV-n pedig adásba kerül a nagysikerű Grace Klinika első része.
Péntektől az M1 képernyőjére kerül ismét, a Párizsi Jóbarátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr492128791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása