Szerelem a végzetem - And So It goes [2014]
2015. február 16. írta: redbandita

Szerelem a végzetem - And So It goes [2014]

A cím ne tévesszen meg senkit, nem egy csöpögős, nyálas moziról van szó! A főszereplők egy megözvegyült, teljesen magának való, mondhatni gonosz ingatlanügynök, akit Michael Douglas alakít és a szomszédja, a szintén özvegy, bájos, jószívű bárénekesnő (Diane Keaton). Mindketten akaratukon kívül találkoznak egy tíz éves kislánnyal, aki megváltoztatja az életüket! Jópofa, vicces kis történet, egyszer mindenképp érdemes sort kerítenetek rá!

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

szerelem_a_vegzetem_plakat.jpg@vertigomedia

Rob Reiner kultfilmeket és kasszasikereket rendezett az elmúlt évtizedekben, s tette mindezt a legkülönfélébb műfajokban. Készített horrorfilmet (Tortúra), ifjúsági mozit (Állj ki mellettem), drámát (Egy becsületbeli ügy), és több romantikus vígjátékot (Monte Wildhorn csodálatos nyara, Azt beszélik, Harry és Sally, Szerelem a Fehér Házban), és igazi jutalomjátékot kínált olyan korszakos sztároknak, mint Jack Nicholson és Morgan Freeman A bakancslistában. A Szerelem a végzetem ismét egy humorban bővelkedő romkom, amelyben az Oscar-díjas Michael Douglas és az Oscar díjas Diane Keaton romantikázik.

szerelem_a_vegzetem_03.jpg@vertigomedia

Szóval itt van a mi Oren Little-ünk, aki a szakmájában mesteri, de a magánéletben bizony akadnak gondjai. Most nem arra gondolok feltétlenül, hogy magányos. Felesége iránti gyásza annyira megkeserítette, hogy szinte kibírhatatlan személyiség lett. Kóbor kutyákat paintball fegyverrel lövöldöz fenéken, és a szomszédokhoz is van mindig néhány kedves szava.

szerelem_a_vegzetem_06.jpg

Pedig egy egész összetartó kis lakóközösség lenne az övék, mármint ha Oren nem ott lakna... Így mindenki életét kisebb nagyobb mértékben megkeseríti: beszólogat, vagy éppen úgy parkol, hogy másoknak ne jusson hely stbstb.

Az egyik szomszédja Leah, aki bárénekesnő, de szeretne kitörni, feltörni. Ő is férjét gyászolja, ami sajnos egy két fellépésén is hátránynak bizonyul. Mégis próbál a közösség összetartója lenni, mindenkinek úgy segít, ahogy tud. Így amikor Oren bajba kerül, még neki is hajlandó besegíteni.

szerelem_a_vegzetem_04.jpg@vertigomedia

Hogy mi a probléma? Felbukkan Oren életében a fia, akivel jó ideje nem tartják már a kapcsolatot. A fiú segítséget akar kérni az apjától: rövid időre börtönbe kell vonulnia és ezalatt Orennek kellene vigyáznia Sarah-ra (Sterling Jenning). A kiscsajszi ismerős lehet a Z világháborúból és a Démonok közöttből.

szerelem_a_vegzetem_10.jpg@vertigomedia

Természetesen a férfi nem akar egy 10 éves lányt maga mellé, akkor sem, ha az saját unokája... Ám a fiának nincs más választása, így otthagyja a teljesen kétségbeesett Saraht nagypapival. Leah menti meg a helyzetet, és barátilag kezd közeledni a kislány felé. Szép lassan mindkét felnőtt életébe sok változást hoz ez a talpraesett, okos, kiscsaj!

@vertigomedia

Merem ajánlani bárkinek, aki egy jó filmet akar látni! Michael Douglas és Diane Keaton rajongóknak különösen!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr827180103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása