Premierfilmek az 52. héten
2012. december 27. írta: redbandita

Premierfilmek az 52. héten

2012 utolsó hetében is jócskán kerülnek filmek a hazai mozikba, van miből választani:

  • A nyomorultak
  • Arbitrage - Végzetes hazugság
  • Lánybúcsú
  • Bérelj cicát!
  • Rúzs, reptér, satöbbi

nUXai1TIEZOL7KbW.jpg

A nyomorultak - Les Miserables

A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, a szenvedélyről, az áldozatról és a megváltásról szól - az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma. Hugh Jackman alakítja Jean Valjeant, az egykori elítéltet, akit évtizedeken át üldöz a könyörtelen Javert felügyelő ( Russel Crowe), miután megszegi a próbaidejét. Amikor Valjean vállalja, hogy gondoskodik Fantine (Anne Hathaway), a munkásnő leányáról, Cosette-ről (Amanda Seyfried), az életük örökre megváltozik

Arbitrage - Végzetes hazugság

Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli - első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

Bérelj cicát! - Rentaneko

Sayoko macskáival körbevéve éli mindennapi, magányos életét egy japán kisvárosban. Boldog családi életre vágyik, férjet keres, ahogyan azt a társadalom elvárja tőle. Ám a körülmények nem igazán rózsásak: munkája nincs, ezért buta hazugságokba keveredik, izgága szomszédja folyton beszól neki, a városban is csúfolják hóbortossága miatt, ráadásul az egyetlen pasi, akinek tetszene, attól a hideg rázza ki. Egyedül cicái jelentik a hűsítő oázist, a tökéletes harmóniát. Sayoko ebből a kilátástalan helyzetből indul neki szélmalom-harcának saját maga és környezete megváltoztatására. Kisvállalkozásba kezd, ahol cicái szeretetét adja bérbe mindazok számára, akik annak szűkében szenvednek.

Lánybúcsú - Bachelorette

Egy régi barátnőjük esküvője előtt egyetlen éjszakával három kiéhezett koszorúslány indul el egy kis bulit keresve. Ám sokkal többet találnak, mint amire számítottak. Az elragadó Becky (Rebel Wilson) - aki hamarosan férjhez megy a jóképű pasijához, Dale-hez (Hayes McArthur) - újra találkozik a középiskolai klikkjük maradék tagjaival, hogy egy utolsó nagyot bulizzanak a "Nagy Almába" szervezett lánybúcsúján. Regan (Kirsten Dunst) egy stréber "überkoszorúslány", aki titokban megsértve érzi magát, hogy nem ő az első, aki megházasodik a csapatból. A "szukafarkasfalka" másik tagja Gena (Lizzy Keplan), egy pengeélesen ironizáló csaj, aki a lelke mélyén rettentő romantikus. És ott van még Katie (Isla Fisher), az IQ-light szépség, aki imádja vadul élni az életét. Ám amikor Becky ragaszkodik hozzá, hogy a lánybúcsút szolidan tartsák meg, a csajok megszerveznek egy késői ünnepséget csak maguknak. A dolgok irgalmatlanul hamar cefetül vaddá válnak, a csajtrió egy szakadt esküvői ruhát vonszol végig Manhattanen, betámadnak egy mosodát, bepróbálkoznak egy bezárt szabóüzletnél, és elbaltázzák Dale legénybúcsúját. Az óra ketyeg, ám a koszorúslányok épp? csak belekezdtek abba a hétvégébe, amely - mint az a végére majd kiderül - megváltoztatja az életüket és soha nem fogják elfelejteni.

Rúzs, reptér, satöbbi - Cockpit

Vallet, a pilótát nem elég, hogy kirúgják a munkahelyéről, de a felesége is elhagyja. Egyetlen célja, hogy új munkát találjon, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Döntő lépésre szánja el magát és jelentkezik egy légitársasághoz, ahol női pilótát keresnek. Valle nem haboz és beöltözik nőnek, majd jelentkezik az állásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr515085197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása