Premierfilmek a 12. héten
2011. március 25. írta: redbandita

Premierfilmek a 12. héten

A héten az a furcsa helyzet állt elő, hogy szinte minden most bemutatásara kerülő filmnek megírtuk a kritikáit. Ezért engedjétek meg, hogy azoknak csak a linkjét szúrjam be. De nézzük mik is lesznek ezek:


A kártyavár összedől (Luftslottet som spangdes)

A Millenium trilógia harmadik része melyről Enbee már beszámolt itt. Korábban pedig cikket írt a Tetovált lányról, és a második részről is.

Álomháború (Sucker Punch)

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a gyakornoki helyemnek köszönhetően már láttam ezt a filmet, igyekszem hamarosan be is számolni nektek. De hogy addig se maradjatok információ nélkül: a filmet több helyen is úgy harangozták be, mint egyfajta női Mátrixot. Emiatt és mert végre megint egy harcos amazonokról szóló film, nagyon vártam. Tetszett is, de kicsit többet vártam. A sztoriban egy fiatal kislány Babydoll tragikus sorsát követhetjük nyomon. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom a borzalmas valóság elől menekül egy álomvilágba. De ez az álomvilág nem egy rózsaszín felhős tündérmese, hanem...

A Sas (The Eagle)

Ennek a filmnek a sajtó előtti megtekintésére mi is jegyet kaptunk, így viszonylag korán be tudtunk nektek számolni arról milyen is ez a film. Enbee cikkét elolvashatod itt. Előljáróban csak annyit, hogy a főszereplő a Step up-ból és Bunyóból ismert Channing Tatum.

Ébredj velünk (Morning Glory)

Harison Ford, Diane Keaton és Rachek McAdams közös filmje.Nagy valószínűséggel nem tartogat majd többet egy átlagos amerikai vígjátéknál. A sztori szerint Beckynek producerként fel kell futtatnia egy reggeli TV műsort, de sok buktatóval kerül szembe pl. az alkoholista expoltikai újságíróval, aki nem akar bulvárhírekről, divatról konzultálni. Nem mellesleg pedig utálja a műsorvezető társát, a kicsit sznob, kicsit öntelt Colleen-t. Hát ha történet ismerős neked akkor valószínűleg láttad a Csúf igazság című filmet, ahol Katherine Heigl próbál megbirkózni ugyanezzel a feladattal... Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz nézhető egy újabb film arról milyen nehéz is egy fiatal lány élete a médiában?!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr742770300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása