Befejeződött Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál forgatása
2019. március 06. írta: redbandita

Befejeződött Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál forgatása

A négy évszakon átívelő film helyszínéül a sződligeti horgásztó szolgált. Az időjárás nagyban segítette a február végi munkát azzal, hogy a tó befagyott és így lehetővé vált az eredeti elképzeléseknek megfelelően felvenni a történetet.

_szl6553.jpg

A Spirál egy thriller elemeket tartalmazó, humorral finoman átszőtt lélektani dráma, melyben egy furcsa háromszögtörténet bontakozik ki egy férfi és két nő között.  Főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas főszereplőnője, Borbély Alexandra, az Arany Medve-díjas Bogdan Dumitrache román művész és Kiss Diána Magdolna, aki számos jelentős színházi szerep után egyre több magyar filmben is feltűnik. A film az Inforg-M&M Film és a Hai Hui Entertainment koprodukciójában, a FocusFox gyártásában, a Filmalap, a Román Filmközpont (CNC) és az Eurimages támogatásával készül, vezető producere Muhi András. A film a tervek szerint 2020-ban kerül a hazai mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4314676016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása