Margot Robbie-t folyton összetévesztik a hasonmásával
2019. január 26. írta: redbandita

Margot Robbie-t folyton összetévesztik a hasonmásával

Van a Netflixnek egy Sex Education című vígjátéksorozata, amely középiskolások szexuális ébredését taglalja. Nos, a sorozatnak nem Margot Robbie az egyik főszereplője. Ez azért hír, mert sokan azt hiszik, hogy igen. A brit Emma Mackey valóban hasonlít az ausztrál színésznőre, és maga sem csodálkozik, hogy összetévesztik őket, sőt nem is neheztel a rajongókra.

emma-mackey_margot-robbie_1200x628_acf_cropped.jpg

„Megtiszteltetésnek veszem, mert Margot Robbie eszelősen szép, de persze mindig kicsit bosszantó, ha összekeverik az embert valakivel – mondta Mackey a Vulture magazinnak. – De ugyanakkor elfogadom. Sokkal rosszabb emberekkel is összekeverhetnének.”

Ha valaki nem olvassa el a Sex Education stáblistáját, akkor is kisakkozhatja, hogy Robbie nem érne rá sorozatban szerepelni, mert zsinórban filmeket forgat – részben a saját producercége élén –, és Oscar-jelölt sztárként egyébként sem menne már el egy középsulis szexkomédiába. 

Robbie-t legközelebb a Két királynő című történelmi dámában láthatjuk. I. Erzsébetet alakítja, aki szembekerül a trónkövetelő Stuart Máriával (Saoirse Ronan).

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6614596092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása