Aquaman milliárdja
2019. január 19. írta: redbandita

Aquaman milliárdja

Atlantisz ünnepel. Visszatérő királya, Aquaman (már a mozikban) négy héten át tartotta első helyét az észak-amerikai mozis toplistán, és világszerte már több mint 1 milliárd dollár bevételt gyűjtött.

aquaman_jelenetfoto_2.jpeg

James Wan képregényfilm-rendezése elképesztő siker. A Jason Momoa főszereplésével készült, különlegesen látványos, izgalmas és közben mégis humoros film a világ minden táján egyformán népszerű. A sikerről érkező hírek és statisztikai adatok koronája azonban mégis az 1 milliárdos határ átlépése – de úgy, hogy még mindig van tartalék a filmben, a nézők nem fáradtak el sokan nézik és újranézik az Aquaman-t. Az egymilliárdos bevételhez alig több mint egy hónapra volt szükség.

Óriási szeretet és köszönet a világ minden rajongójának – üzente a hír hallatán James Wan rendező. Örökre hálás vagyok Jasonnek, hogy létrehozta minden idők egyik leglazábbb szuperhősét, és mintát szabott a következő generációknak, hogy milyen lehet ez a karakter!

A siker azt is jelenti, hogy a Sötét Lovag – Felemelkedés után az Aquaman lett minden idők második legsikeresebb DC-filmje. De a hősök közötti vetélkedés még nem zárult le, és megtörténhet, hogy a következő hír már arról szól, hogy a víz alatti csaták hőse megszerezte az első helyet.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr714586108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása