Pókember: a forgatás vége
2018. október 21. írta: redbandita

Pókember: a forgatás vége

Pókember, most végre pihenhetsz egy kicsit! A tavalyi nagy sikerű Pókember – Hazatérés után nyáron már forgatták is a folytatást – bár hivatalos közlemény nem született róla, de a népszerű és közkedvelt szuperhőst megformáló Tom Holland Insta-posztjai szerint e hét kedden egy New York-i helyszínen véget ért a munka. Pókember számára New York az otthon, eddig minden filmes kalandja ott játszódott, most azonban sokat utazott a stáb: forgattak Velencében, Londonban és Prágában is.

pokember_hazateres_jelenetfoto_1.jpg

A történetet a filmesek szigorúan titokban akarják tartani, de annyi kiszivárgott, hogy Peter és haverjai iskolai kirándulásán kezdődik az új kaland – vagyis az európai helyszínek saját magukat fogják játszani. Az is biztosnak látszik, hogy az első rész összes fontos szereplője visszatér: Marisa Tomei lesz May néni, Micheal Keaton Keselyű, az osztálytársak között ott lesz Zendaya és a Hazatérés nagy felfedezettje, Jacob Batalon. Samuel L. Jackson természetesen Nick Fury jelmezében bukkan fel, az új főgonoszt, Mysteriót pedig Jake Gyllenhall játssza majd – aki Tobey Maguire lovasbalesete után majdnem Pókembernek is beugrott egyszer.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1214331667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása