Melissa McCarthy elemében van
2018. április 14. írta: redbandita

Melissa McCarthy elemében van

A partiállat (Life of the Party, hazai bemutató: május 10.) című vígjátékában, elhagyja a férje, de csak rövid ideig szomorkodik: azután visszamegy egyetemistának, beköltözik a kollégiumba és meghökkentően jól feltalálja magát a sok huszonéves között. A bemutatóra még az egész világon várni kell néhány hetet, de a filmet létrehozó csapat már a következő nagy művön dolgozik.

partiallat_jelenetfoto_3.jpg@intercom

Melissa és férje – aki A partiállat rendezője, sőt egy kis meglepetésszerepben színésze is – valamint közös produkciós cégük bejelentette az újabb projektet: természetesen az az is vígjáték lesz, ráadásul McCarthy egyik legnagyobb sikeréhez, A kém-hez hasonlóan kémfilm: a színésznő egy életével elégedetlen cégvezetőt alakít, akit kiválasztanak, hogy egy mesterség szuperintelligencia kísérletezhessen rajta, hogy az így megszerzett tudását a világ fölötti hatalom átvétele során kamatoztathassa. Az új Melissa McCarthy-Ben Falcone vígjátékot nemsokára kezdik forgatni, hogy jövőre már be is mutathassák: úgy tűnik, nagy igény van rá, hogy évente egy komédiájuk a mozikba kerüljön.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1813835156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása