Ilyen lett Mila Kunis nálunk forgatott filmje
2018. április 12. írta: redbandita

Ilyen lett Mila Kunis nálunk forgatott filmje

A nagyrészt Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem a 007-es nyomában sasszézik és nem is akárhogyan. Susana Fogel és a neves tévés író-producer David Iserson (Mr. Robot, Mad Men – Reklámőrültek, Új csaj) egy teljesen egyedülálló, őrült akció-vígjátékot hoztak össze, ami kemény akciójeleneteivel és abszurd helyzeteivel az év egyik legszenzációsabb moziélménye lesz.

spy_d02_00282_r.jpg

A kétbalkezes és totál veszélyes barátnőket a Rossz anyákból már jól ismert Mila Kunis, valamint a Saturday Night Life és a Hivatali karácsony zseniális komikája, Kate McKinnon alakítják, akiket Justin Theroux (A hátrahagyottak; A lány a vonaton) és Sam Heughan (Outlander – Az idegen) hálóznak majd be kémes sármjukkal.

Tervezett hazai bemutató: augusztus 16.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7613835194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása